Части от София без вода в понеделник

За засегнатите са осигурени водоноски
28 май 2017 16:34, Мария Захариева
1
Части от София без вода в понеделник

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. "Симеоновско шосе" кв. "Витоша", се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по бул. "Симеоновско шосе" от ул. "Димитър Шишманов" до ул. "Асен Разцветников" и ул. "Проф. Васил Стоин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Симеоновско шосе" ъгъла с ул. "Асен Разцветников".

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Даскал Коле" жк. "Разсадника - Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бул. "Възкресение", ул. "Трънски майстор", бул. "Вардар", ул. "Тома Никлев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Вардар" ъгъла с ул. "Даскал Коле".

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. "Симеоновско шосе" кв. "Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Крайречна" от ул. "Буката" до ул. "Крайречна" №7, ул. "Буката", по бул. "Симеоновско шосе" от ул. "Крайречна" до ул. "Витошки езера"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Симеоновско шосе"№344.

 

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Лазар Михайлов" кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по бул. "Лазар Михайлов" от ул. 254 до жп. прелеза за гара Биримирци, ул. "Старата воденица", ул. "Герено", ул. "Простор", ул. 255, ул. 256.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Лазар Михайлов" ъгъла с ул. "Старата воденица".

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Емануил Попдимитров" кв. "Витоша", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Емануил Попдимитров" от №23 до №25, Зона с ниско налягане ул. "Иван Радоев", ул. "Кирил Буюклийски", ул. "Ангел Каралийчев", ул. "Емануил Попдимитров", ул. "Трифон Кунев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Емануил Попдимитров" №25.

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на ул. "Кобилино бранище" кв. "Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Кобилино бранище" от ул. "Петър Богдан" до ул. "Велчо Атанасов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кобилино бранище" ъгъла с ул. "Велчо Атанасов".

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. "Резбарска" жк. "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Резбарска" от № 9 до № 15

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Резбарска"№9.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
село преди 3 години
Кво ма интерсува софее ? Ай сик тир ...