Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

59-годишен нападна шофьорка на "Г.М Димитров", тя търси свидетели
264
Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Поредна брутална агресия на пътя! 59-годишен шофьор нападна млада жена, след като я засече на столичен булевард. Шофьорката е с разбита уста и търси свидетели на случката, за да може насилникът да бъде осъден.

Нели иска това, за да разберат и другите агресори на пътя, че това, което правят ежедневно по пътищата, не е безнаказано.

Нападателят е на 59 години, досега не са регистрирани негови криминални прояви. Предполага се, че е бивш военен. Той вече е извикан на разпит.

Саморазправата е станала на столичния булевард "Г.М. Димитров". Нели е чакала на светофара на главния вход на "Следствието".

"Аз се бях престроила в лявата лента за ляв завой. До мен от лявата ми страна застана друг автомобил, който също ще прави ляв завой. Това не се случва за първи път, реагирах така, че да не преча на автомобила до мен да завие, завих си плътно в дясната лента, в момента, в който и двамата бяхме на бул. "Г. М. Димитров", той включи мигача и започна да ме избутва от пътя в опит да се престои в дясна лента. Впоследствие се оказа, че искал да завие по "Лъчезар Станчев". Свирнах, за да не ме удари. За секунда той зави волана вляво и отново се засили в дясно да мине пред мен. Пуснах го, защото иначе трябваше да се ударим", разказа Нели случката пред Нова тв.

Завой, избутване и разбита уста на жена! Пак бой на пътя в София!

След това шофьорът на другата кола започнал да ръкомаха, младата жена му отвърнала също с жестове.

"Просто нямаше как. Питах го защо ръкомаха при положение, че той е виновен. Помислих, че всичко е отминало, докато не видях, че дава десен мигач. Завих след него, тъй като работя в района и всяка сутрин минавам оттук", продължи младата жена.

Докато кара след него обаче мъжът спира колата си и слиза от нея.

"Тръгна към мен. Нормалното беше да сваля прозореца, за да разбера какво иска, защото той говореше. Дойде при мен: "Каква си ти, какво искаш?". Аз му казах: "Щяхте да ме ударите, не виждате ли откъде направихте левия завой, освен това аз съм десностояща". Тогава мъжът нападнал.

"Той вдигна ръка, аз се опитах да затворя безуспешно, тъй като си беше вкарал лакътя в моята кола. И той успя да ме удари циганската, както се казва на жаргон, по устата".

Нели излязла веднага от колата и се развикала.

"За мен това не е нормално поведение на пътя, още повече когато човек не е виновен. Не сметнах за необходимо да премълча и да си продължа с разбита уста. Той имаше намерение просто да си се качи в колата и да си продължи по пътя", разказва шофьорката.

След удара тя се обадила на тел. 112 и тръгнала след нападателя си, за да го накара да изчака полицаите.

"Полицията дойде, разделиха ни да не сме заедно, написахме си сведенията. Той каза: "Аз нищо не съм ти направил, ти сама си ухапа устата". Заплаши ме няколко пъти: "Ти ще си платиш за това".

Нели си е извадила веднага медицинско и се надява свидетелите на инцидента да я потърсят в социалните мрежи.

"Не искам нищо от този човек, не става дума да ми изплати някакво обезщетение. Искам тези хора да разберат, че няма как така да решават проблемите и да остават безнаказани, защото тази агресия зачестява", обясни още младата жена.


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никои не му дава правото да удря хората !!!псевдо военен тарикат
203
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никои не му дава правото да утре хората !!!псевдо военен тарикат
202
1
 
1
 
! Отговори
антишоп преди 2 години
До Шоп
Какво значи наказателно?
201
3
 
9
 
! Отговори
Келеш преди 2 години
Тази лъже! Загледайте се във видеото 2 дни след инцидента ѝ няма абсолютно нищо. Прегледайте видеото как завършва в началото историята и после добавя интересни и пикантни факти към историята. Вижте особено как обяснява за счупените очила, колко нелепа и долна лъжа....
200
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е от държавната агенция ДАМТН и ако не се лъжа отговаряше за язовирите в цялата страна
199
0
 
5
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Болен и недоразвит народ.Това сме ние.И единствената оправия е....да ни няма...
198
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо не ми звучат правдоподобно нещата. И моята жена все правда търси на пътя, а не съобразява, че е такава лудница по пътищата, че без нарушения няма как да се придвижва човек. Какво пък като пропуснеш някой. Ама това можем да го съобразим тези, които всеки ден сме по улиците. Не ми харесва, че телевизията веднага търси сензацията.
197
4
 
9
 
! Отговори
Валката преди 2 години
От къде си бе *** ,че викаш бой на жените.
196
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес продължават старата практика - личат неудобни за тях коментари. Защо?
195
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не стане само като предния път с битата "беззащитна жена" в магазина, дето пак едностранно представяхте какво се било случило, докато не се оказа, че е изяла тупаника защото продължително време е пръскала с лютив спрей мъжа в очите, заради това, че й е направил забележка, че е влязла с кучето си в магазина. Тогава пак я изкарвахте жертва, а мъжа- побойник и женомразец.
194
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А така ,удри,бой,така тряя.. и да са жени,че мъжкото може да отвърне и има риск.
Браос на пича,тук сме на Балканите,жените тря се бият.
193
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надали е отнесла шамар през устата за нищо.
192
3
 
7
 
! Отговори
Radio BG преди 2 години
BG mutants!
191
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всякакви подобни малки престъпление (малки в смисъл не е убийство) трябва да има общественополезен труд за наказание, защото само едно такова наказание може да възпита някой богаташ например, пък и да взимаш на бедния цървулите не помага с нищо.Богатият не го бъркат глоби, бърка го да го унижиш, като го накараш примерно цял ден да събира *** в градинките(което по принцип не е никакво унижение, защото е една полезна работа, но 99% от богатите у нас така биха го приели и ще си вземат поука)
190
0
 
23
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Там има само една лява лента.Каква друга лява лента има.
189
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да бе

Само ти ли не разбра, че не са идвали по Г.М.Димитров, а са идвали срещу НСС за ляв завой?
188
11
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
Правилното е завиваш си от дясна лента вляво и дъртака като се отвори, праиш го да си говори сам.
При цялата теснотия в София най-мразя някой *** като почне да се прави на интересен и да се опитва да ми дава уроци.
Какво го брига, че някой използвал свободната лента, нали не е влязла в неговата.
Той се опитал да я засича наказателно.
187
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз димак 59 годишев директно в Беляне или в акумолаторният в Пазарджик. Много е бил прав бай Ви Тошо и народната милиция когато набързо оправяха и превъзпитаваха подобни гамени. Сега е дивият ужас, и на полицити и на гамени, че и на полиция не им пука за народа.
186
2
 
10
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
„Аз се бях престроила в лявата лента за ляв завой. До мен от лявата ми страна застана друг автомобил, който също ще прави ляв завой.“
За сведение на гл*ъмав*те царв*ли:
Дали от Онкологията или от колелото на 4-ти - все тая - има САМО ЕДНА лента за наляво на светофара.
Значи човекът е бил в ПРАВИЛНАТА лента.
185
0
 
15
 
! Отговори
Дежа вю преди 2 години
Днес на една еднопосочна улица ме пресрещна червен мерцедес с руса шофьорка..Нахока ме, показа ми с рука да се разкарам, качи се на тротоара и си продължи...Извод1. Хората с Мерцедеси са много бедни, защото икономисват гориво и "секат" по забранените улици;Друг извод.Хората с мерцедеси са големи еколози и не искат с обиколни маршрути да замърсяват и без това мръсните градове.Трети извод.Някои са за бой.Повечето.Ама все сме джентълмени...