"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 1 година
Толкова ли нямате какво да си правите с времето, че коментирате такива неща? Я се стегнете малко и стига сте се лигавили
172
0
 
0
 
! Отговори
Родител преди 1 година
Не се излагайте, Родител 1 и родител 2, пишеше още преди 10 години, когато кандидатствах с голямото. Сега дори виждам, че са го сменили на майка и баща.
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НА 11 05 В СОФИЯ И ОЩЕ 20 ГРАДА ЩЕ ИМА НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДЖЕНДЪР ПОЛИТИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КУПИЛИ СА ФИ ОТ НОРВЕГИЯ ТИЯ ПРОДАЖНИ ***
ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ БСП И ДПС ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ
170
0
 
8
 
! Отговори
Толкова низко преди 1 година
Паднахте, другари гробовисти! Като ви изритаме от властта, ще ви съберем по двойки, съобразно заслугите си! Тогава, кой когото иска да опрашва! Но, по двойки- задължително!
169
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе май ще хващаме тоягите и в София при дженджърите от НПО-та на Сорос.
168
2
 
5
 
! Отговори
Lub4o преди 1 година
Голяма патрдия заради глупости. Най-добре е да напишат “Родители:”, едно празно поле и всеки да попълва каквото си иска.
167
0
 
2
 
! Отговори
Tanya преди 1 година
Е па верно ли сте толко прости?
166
5
 
1
 
! Отговори
прост народ преди 1 година
значи чета ви коментарите и веждите ме заболяха да изразявам учудването си относно простотията българска, честно! Всичката ви е наред та опряхте до това да се заяждате,прост и ограничен народ защо вместо да си налагате простащината не гласувате да има две бланки? Или е твърде далеч тази мисловна дейност на един средностатистически българин? Силно се съмнявам утре да де събудите и да сте срещуположния пол! Ама то четене трябва не само големи усти :))
165
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
фъндъкова и герб такава ще я направят
164
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов, защо ги въвежда тези гаври с българските родители?!

Иначе вдига телефона като сгафели депутатите нещо и веднага го оправя.
Сега си мишкува и натиска всички да въвеждат тези гадории.
163
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който гласува за ВМРО не е никакъв патриот, той гласува за корупцията с българско гражданство и за покупка на самолети на двойна цена спрямо Бахрейн. А Бахрейн даже не е в НАТО.

Жамбазки, популист безочлив, изчезвай да си турски патриот с тази турска фамилия и пращай Контрераса в Испания или Латинска Америка да е техен патриот. Какво търсите в България, и без вас ще си решим мижавия проблем с родител едно и две, теглем една черта, отгоре пишем майка и баща и готово. Не ни ТРЯБВАТЕ ЗА НИЩО
162
2
 
7
 
! Отговори
ПИСНА НИ преди 1 година
Оставка на проваленото Фандъково управлевие.

ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ
! И нека я еследят непрекъснато ко поите на мутрофашисткото управлевие, така е гарантирано че подкуп няма да вземе.

не става оправдана за подкупа не го е взела, но осъдена че го е искала. Ай сиктир на герберското правосъдие.
161
6
 
7
 
! Отговори
На пример преди 1 година
А ако по една или друга причина биологичните родители на детето не са в картинката и попечителството е поверено на баба му и дядо му, те къде да си впишат имената ако във формулярите има полета - майка и баща. Защо акцентирате само върху пола на Родител 1 и Родител 2? Това е много ограничен поглед върху нещата!
160
1
 
22
 
! Отговори
Родител преди 1 година
Аз сега родител 1 ли съм или родител 2? Ако се пиша под №1, мъжът ми по-малко родител ли е от мен, като е втори под ред? Или става въпрос за инкубатор и осеменител, а не за майка и баща? Чий изгнил мозък го измисли това?
Тези няма да минат тук, просто не са познали. Това е България, не Джендърленд.
159
20
 
3
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Споко, като си напишете името под родител 1 или 2 не подписвате смяната на пола си, нито сте по-малко или повече родител.
Ние всички знаем, че българското семейство е най-прекрасно, идеално, цари мир и любов.
Но все се случват изключения (срам и позор за тази неповторима нация) и попечителството не е общо, детето живее при единия родител, понякога и при двамата, възможности всякакви.
158
3
 
17
 
! Отговори
чичо Стоян преди 1 година
Само питам:
Защо единствено от ВМРО реагират адекватно на тази помия?!!!!
И ако сега народонаселението не разпознае в тяхно лице своя защитник ,що за народ сме!
И,колкото и зловещо да е ,няма ли да си заслужим лелеяния Барневарн на родна почва,ако проспим и този път шанса да се осъзнаем!!!!!!!
157
5
 
0
 
! Отговори
едноЛично-едноГъзо! преди 1 година
Докато Бойко еднолично прокарваше нещата всьо беше горожо
Са като ги кара едноГъзо всьо в жопье пошло и мяза на шайзе като в храстите до ШансЕлиже
156
7
 
2
 
! Отговори
Ро1 + Ро2 = Де3 преди 1 година
Родител 1 е оня дето твърди че хемеRоидът му е кLитор
Родител 2 е оная дето твърди че уRетрата й минава през кLитора и пикае без да клечи
155
3
 
3
 
! Отговори
Родитераст и Родитез преди 1 година
шо директно не напишат Родитераст и Родитезбика
154
0
 
14
 
! Отговори
Резни преди 1 година
ББ изглежда иска да угоди на Европата и по този начин