Какви са промените в движението на столичния транспорт?

Ключови кръстовища и булеварди остават блокирани
Обновена: 31 юли 2020 11:01 | 31 юли 2020 11:00, Ния Христова
7
Какви са промените в движението на столичния транспорт?
Снимка: БГНЕС
Поради затваряне на кръстовището на "Орлов мост" от протестиращи граждани е затруднено движението по бул. "Драган Цанков", "Алея Яворов", бул. "Ситняково", "Шипченски проход", "Ген. Данаил Николаев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщават от Столичната община.
 
Към момента поради протести в центъра са затворени за движение: бул. "Цариградско шосе" от "Алея Яворов" до "Орлов мост", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Ген. Гурко" до ул. "Шипка", бул. "Цар Освободител" от бул. "Кн. Дондуков" до ул. "Г. С. Раковски".
Още по темата
 
Автобусни линии №№ 9, 72, 75, 76, 84, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 са отклонени, както следва:
 
-  Автобусите от линии №№ 9 и 75 обръщат на Военна академия „Г. С. Раковски“.
 
- Автобусите от линии №№ 84, 184, 280, посока „Орлов мост“, обръщат преди „Орлов мост“ и обратно по маршрута си.
 
- Автобусите от линии №№ 72,76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Др. Цанков“, бул. „Алея Яворов“ и по маршрута двупосочно.
 
- Автобусите от линия № 94 върти на ул. „Ген. Гурко“ и обратно по маршрута.
 
- Автобусите от линия № 213 в посока „Младост“ са отклонени по бул. „Мадрид“, бул. “Ситняково“ и по бул. “Цариградско шосе“ по маршрута си.
 
- Тролейбусите от линии №№ 4, 5, 8 и 11, посока Софийски университет „Св. Климент Охридски“, обръщат преди „Орлов мост“ и се движат по маршрута си.
 
- Тролейбусите от линии № 5 посока „Младост“ са отклонени до „Сточна гара“ и се движат обратно по маршрута си до надлез „Надежда“.
 
От Столичната община препоръчват за транзитния трафик да се използва Северната скоростна тангента.

7
Още от София
От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Какво става с новата линия на метрото? М3 ще тръгне ли този месец най сетне и ще се раздели ли М1 на линии М1 и М4, както е в схемите.
5
1
 
4
 
! Отговори
Предложение преди 1 седмица
към столична община. Нека приемем, че общината извършва традиционните летни ремонти в столицата. Тъй като протестиращите са завзели само кръстовищата, няма ли да е удачно да направите ремонти където е нужно, докато траят протестите. После няма да се налага да затваряте отново. Така може гражданите да проявят разбиране към толерантността ви . Поне ще се свърши някаква работа.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ма, как, много """"""измъчени"""""" тия граждани (на село раждани). Цяло МЕТРО имат, подземно, хладно... те селяците дай им да се редят като сардини в консерва по фурните на открито т.е. спирките на скрито.
3
0
 
6
 
! Отговори
На друго място... преди 1 седмица
Защо измъчват обиковените граждани?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ГЕШЕВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПРЕДИШНИЯ ДИРЕКТОР НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ОТ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЛИ СА МУ 6 ТЕ АПАРТАМЕНТА И 3 МАГАЗИНА ,МУТРАТА ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ВИКА МУТРИ ДА БИЯТ ДЕЦА.ГЕШЕВ ТИ СИ НА ХОД.
1
1
 
6
 
! Отговори
Главният преди 1 седмица
инициатор на протестите по време на пандемия и нарастващите случаи на заразяване (цяла Европа ще ни отсвири) e бъдещ затворник! Разминаване няма да има, дори и да е след време!