"Пирогов" стартира ваксинацията на записалите се в е-регистъра

От 8 до 17 часа ще бъдат поставяни ваксини на всички записани
10 мар 2021 14:55, Ния Христова
28
"Пирогов" стартира ваксинацията на записалите се в е-регистъра
Снимка: БГНЕС
УМБАЛСМ "Пирогов" от утре започва ваксинацията с AstraZeneca/Oxford на записалите се в електронния регистър на МЗ. Онлайн записването за ваксиниране е възможно от 4 март, като първият възможен час за това е на 11 март.
 
От 8 до 17 часа в "Пирогов"  ще бъдат поставяни ваксини на всички, които предварително са се записали в регистъра. За целта има обособени 5 ваксинационни зони. 
 
От лечебното заведение подчертават, че са им доставени определените количества от препарата на Oxford/AstraZeneca. Всеки, който има записан час и има желание, ще бъде имунизиран. От болницата отправиха апел към хората да спазват часа, който са получили от електронната система.
 
Ваксинацията и реваксинацията от трите фази на националния план също продължава. Приключило е и имунизирането на членовете на Секционните избирателни комисии и пряко ангажираните с провеждането на националния вот на 4 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като я гледам тази опашка няма 1,5 по между им пред Пирогов
25
0
 
1
 
! Отговори
протестъри преди 3 години
е, и сега, ако има недоволни.. ваксини има за всички желаещи..
24
1
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Едно е ясно - хаосът с ваксинирането е пълен. Гарантирано от ГЕРБ.
23
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 3 години
Щом били приключили с изборните комисии защо не ваксинират и с Модерна и Пфайзер? Нали уж за тях пазели тези две ваксини, защото имали по-къс срок между двете ваксини.
22
1
 
9
 
! Отговори
Пенсионер-2 преди 3 години
Записах се в ел.регистър още в първите 5 минути.В 17,35 часа получих потвърждение и номер,а днес ми изпратиха по мейла и напомняне за датата и часа.Тъй като съм от невярващите,утре ще ви кажа какво ще се случи.Ваксината,която съм посочила явно не е получена в България,но вече съм "навита" на всичко,за да се преключи поне за кратко този ад.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашенците които работят и живеят в ЕС ,излязоха много хитри ,не да записани ни при лекар или онлайн ,и когато има зелен коридор веднага си идват бият си ваксина и и обратно ,еее за тях ли са тия коридори !
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Астра Зенека да си я зенекнат в зад.части на мама Зоя.Мерси.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо Пфайзер е за приоритетните групи?И кои точно са те?Да не би да имат някакъв проблем с прекрасната АZ нещо, а?!Интересно, записваш се, от 3 ваксини посочваш 2 и си капризен?!И ти предлагат третата!Ами отмених си часа, ще си чакам.
18
3
 
6
 
! Отговори
До 1-н преди 3 години
Ако са направили системата както трябва, би трабвало тя да направи неактивна опцията за мРНК ваксина, в момента в който бройката на записалите се достигне тази на съответната/съответните ваксини очаквани като доставка. Като дойде нова партида, пускат нови часове и така. Нооо, това биха го направили мислещи хора, тук не съм много сигурен.
17
1
 
4
 
! Отговори
Цала година ковид преди 3 години
и не се научиха да се редят на опашки! Погледни ги тея на снимката! Къде им е 2 метра разстоянието ! Захапят парцала и си дишат във врата - мислят се за безсмъртни, що ли? Трагедия българска!
16
3
 
4
 
! Отговори
бла,бла преди 3 години
И отново, до г-н Пенсионер. Да ви попитам Вас, извънземните ли пишат от Ваше име, щом не ползвате интернет? Или сте малко "Трололо"? Не ми отговаряйте, моля, аз знам отговора!
15
1
 
3
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Само дето електронния регистър ми дава грешка
14
5
 
3
 
! Отговори
бла,бла преди 3 години
номер 12 толкова съм глупав бате така е прав си самоче ако реша мога да пиша грамотно човече а ти си някакъв мега неизучил дори до седми клас явно защо да ти вярвам на теб а не на някакви си хора които са учили с години за това което правят може ли да ми кажеш не можеш тогава си трай брато че си направо смешен.Та, защо да ти вярвам на теб, неграмотнико? Повечето, които пишете за някакви конспирации сте точно такива - неграмотни и с 5 грама мозък. Лек ден!
13
2
 
2
 
! Отговори
А преди 3 години
Има ли данни за странични ефекти след 5 години?
12
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова сте глупави и *** хора защто се съгласявате на тия убийствени ваксини моляви хора откажетесе до катое време неим вярвайте на тия *** те искат да ни убиват невиждатели хора тези които са се ваксирирали всички почнаха да се разболяват от тези убийствени ваксини откажетесе после щте съжалявате но щтее късно
11
4
 
5
 
! Отговори
Искам да живея преди 3 години
Не, мерси
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Anonymousродителите ми са записани в "Закрила-Дженерали". И там нямат ваксини. Иначе са получени напомнителните смс-и , че утре са записани за ваксинация. Опитвам се да разбера как да процедирам. Цял ден ме прехвърлят от министерството към РЗИ и обратно. Говорих и с информационно обслужване, които са правили сайта. Никой не знае какво ще става.
9
2
 
11
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
То май само там ще да е.Който все пак е пробил и се е записал във великия портал, да си провери на място дали наистина има ткова нещо.Защото в 25-то ДКЦ в Младост според РЗИ ваксинират, електронния портал даже часове записва. Според докторите и сестрите, които работят там - няма такова нещо, там ваксини няма. :)Ама няма как да ги назначаваме по министерства, инспекцийки и агенциики като за свои хора, а да очакваме да работят като за кадърни...
8
5
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Ами ние пенсионерите дето нямаме възможност да се регистрираме в електронния регистър, неэползваме интернет и нямаме близки да ни помогнат, какво правим !Закрихте зелените коридори където бяхме готови и по 4 часа да чакаме -сега да мрем ли. Джипито ми отказва поради липса на ваксини.
7
2
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Спрямо алгоритъма за разпределение в "националният план" за ваксинация, уязвимите групи са "последна грижа" и последна дупка на кавала ..и да очакват м.май-юни най рано! Гербогласуващите и.. после уязвими и т.н. ..