Къде в София няма да има вода на 20 май, четвъртък?

Причина за спирането ѝ са строително-ремонтни дейности
Обновена: 19 май 2021 09:51 | 19 май 2021 09:47, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 20 май, четвъртък?
Снимка: "Софийска вода"

На 20 май 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. 508, ул.  511, ул. 514, ул. „Източна Тангента“, полето до DHL, жп. линията.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 до училището.

На 20 май 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ладога“, ж.к. „Борово“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Природа“ и ул. „Солун“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. „Ладога“ и ул. „Родопски извор“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 май 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран във в.з. „Килиите“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Синята скала“, ул. „Акад. Михаил Арнаудов“, ул. 721, ул. 601, ул. „Люти дол“ и ул. „Сместна китка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люти дол“ на кръстовището с ул. 724.

На 20 май 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 87, ж.к. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

Бл. 87 /висока зона/.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 87.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Кренвирши с отрова в градинка в столичен квартал убиха пет кучета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари