Големи закъснения на влаковете на Централна жп-гара

Липсва информация за пътуващите
18 юли 2021 16:17, Нели Христова
25
Големи закъснения на влаковете на Централна жп-гара
Снимка: БГНЕС

Закъснения на влакове от Централна жп гара в столицата днес.

От 1 час насам няма обявено заминаване на влакове, съобщават от БНТ. По таблата липсва информация и за пристигащи влакове.

Пътническият влак за Мездра отпътува с 60 минути закъснение.

Бързият влак за Варна, заминаващ по разписание в 15:20 ч., също трупа закъснение.

Липсата на информация изнерви пътуващите, които нетърпеливо чакаха подробности за разписанието на влаковете.

От Централна гара съобщиха за БНТ, че забавянето и на двата влака е резултат от късно изкаран вагонен състав от депото. Това обаче е отговорност на НКЖИ, които стопанисват съоръженията, уточни дежурният на гарата.

От няколко месеца в района на гарата се извършват ремонтни дейности, които допълнително затрудняват пътуването с влак, допълват още граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
14
 
! Отговори
Редовно пътуващ преди 2 години
Това със закъсненията не е от година,две....Винаги са закъснявали влаковете,информация много рядко дават,а причините са обичайните:няма машинист,няма машина и т.н.
21
24
 
9
 
! Отговори
Видими преди 2 години
Резултати от Радевото управление, а не ми се мисли за резултата от уволненията в болниците и наближаващата зима и ковид вълна.
20
6
 
16
 
! Отговори
БДЖ преди 2 години
Ще сменят ли сега шефа на БДЖ както го направиха преди около месец? Отговорът е НЕ! защото този е от "нашите".
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сикаджийския неук кофпомпаджия има калинки навсякъде, които правят саботажи, а форумните корумпета, от одаи, катакомби и пърдулки, дращят макарите, пишат небивалици и вменяват вина, като посочват причина липсата на правителство и в частност отсъствието на разтривалият тодоровите ушаци сикаджия. Само чегъртане за вас и дишане във врата.
18
2
 
0
 
! Отговори
Смех преди 2 години
Мухахахаха
17
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масовите уволнения в БДЖ извършени от служебното правителство си казват думата,
16
20
 
10
 
! Отговори
Радевландия преди 2 години
В държавата на Радев всичко е наопаки.
15
5
 
10
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 2 години
В разгара на сезона в района на гарата се извършват ремонтни дейности, АПИ Бургас са решили, че това е най-подходящото време за изграждане на мостово съоръжение на входа на Бургас, срокът за ремонта на участъка Чирпан-Стара Загора от Тракия тихомълком е удължен, преди седмица на същата магистрала едни хора бяха издълбали 10 метра в едното платно в посока Бургас, естествено не работеха, а седяха под бял чадър и се радваха на задръстването. За мен това е чиста проба саботаж на туризма в България.
14
2
 
13
 
! Отговори
DAWEDA преди 2 години
Добре де.. защо се получават тези закъснения? Някакъв трафик ли има по релсите та не може да тръгне или да пътува влак? Машинистите ли се успиват?
13
4
 
2
 
! Отговори
опетков преди 2 години
До До Поздравявам N:1 Да, в много други държави пътуването е луксозно по ЖПто им обаче и цените им са луксозни, около 5-6 до 10 пъти по-високи от нашите за същото разстояние. Трябва да заработи тол системата както трябва и за автобуси и цените им да се вдигнат двойно, за да може БДЖ да си вземе въздух. С тези цени, които и без това почти никой не плаща, такава е и услугата.
12
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
резултат от пускане на сигнали няма,и няма как да има.Който и да ги чете - от едното влязло,от другото излязло.Сайта им не работи през 4g мрежите на два от операторите,климатиците във "модерните"им вагони едва мъждукат,екипажа на влаковете е с ниво на възпитание - квартален пияница.За закъсненията и запалените локомитиви не ща и да говоря.Цяло чудо е,че намериха кой да кара Смартрони-те.И цяло чудо е ,че не са ги изпотрошили до сега.Ама има време.Кажи му БДЖ и повече не се занимавай!!!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БДЖ имат страница за сигнали питам колко от Вас са пускали сигнали там аз пусках смятам че има някакъв мин резултат
10
2
 
1
 
! Отговори
varg преди 2 години
В жегата е нормално
9
7
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 711136860 преди 2 години
Създаване на семитски хаос с цел хората да се паникьосат. Така и с еврейската *** Ковид. С лудата кава. Спресъхванео на язовири.С появта на некакви дрисливи облаци без чувство за хумор.С ус засилващата се ярост на плебеите ашкеназки от "Свидетели а йехова". С липсата на медицински персонал от българскипроизход. Със разполагането на турски ресторанти,представящи за турска заграбената Българска кухня под название "Конак". С дюнер-свинските заведения тъпчещи Ви с отрова посвеена на алах...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сефте за пръв път ни е влакове да закъсняват с по час ако се задължат всички да си купуват места които са 50ст се надявам поне малко това БДЖ да се справи
7
1
 
20
 
! Отговори
Метин енимехмед преди 2 години
На кого му пука. Скоро Слави ще раздаде на всеки по едно Ферари. При това - палещо. Няма кой да се клати по тези влакове вече. Българинът ще се вози или на Ферари, или в космоса.
6
1
 
13
 
! Отговори
До Поздравявам N:1 преди 2 години
Племето си ОК, но все издънките се опитват да го упарляват, т.е. крадат.А Вагоните са около 60-70 годишни, затова и никой не ползва тази допотопна и бавна услуга. А в целия останал свят железниците са много по-бърза и луксозна услуга от междуградските автобуси например, а в много случаи и от автомобилния транспорт. Но както знаем "издънките" имат изгода да е толкова лоша жп услугата, за сметка на цялото "племе" разбира се.
5
2
 
12
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Не взеха ли главата на предходния началник със същият мотив закъснение на влаковете. Сега ако служебният министър е малко мъж на място и последователен трябва да уволни и тоя началник.
4
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Наистина - има си всичко. Милиционер, човек с шлифер и *** и един с торбичка. Автентичният влак няма нужда да го отбелязваме.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега Слави ще оправи нещата. Ще закупи високоскоростни влакове. Ххаха