Фандъкова се похвали: Оставям София с основи на модерен град

Столицата била с развита икономика и работещи хора
69
Фандъкова се похвали: Оставям София с основи на модерен град
Снимка: БГНЕС

Оставям работеща София, с развита икономика с работещи хора, с поставени основни на модерен европейски град. Това заяви преди втория тур на изборите кметът на София Йорданка Фандъкова, пред журналисти, при проверка на разширението на третата линия на метрото.

"София иска работа, а не спиране. София има нужда работата и промяната на града да продължат", заяви кметът.

Тя отчете, че от 52 км метро, което имаме в момента, 42 км бяха построени през 14-те години на нейното управление. Мисля, че това е показателно, коментира кметът. Сред свършеното през годините тя подчерта подменените наземни линии на градския транспорт, новите автобуси, новите трамваи, изцяло новите тролеи. „София влезе в Топ 3 на столиците с развит електротранспорт, което е голямо признание, но изискваше много работа и усилия“, заяви кметът. Ремонтирани бяха паркове, градинки, междублокови пространства, започна изграждането на паркинги в кварталите. Самият факт, че в предизборната кампания всички кандидати припознаваха моята програма, говори сам за себе си", подчерта Фандъкова. Винаги ми се иска да свършим повече, но това е нормално, заяви тя.

Столичният кмет припомни и трудностите, свързани с ковид пандемията и икономическата криза след това.
Последният мандат е мандата на кризите, каза Фандъкова. Наложи се още в началото на мандата да пренасочваме средства, да променяме програмата в движение, за да се погрижим за хората, за бизнеса, за културните оператори, каза Фандъкова. След това дойдоха големите кризи. Помните колко съм се борила за това градският транспорт да не спре. Не искам да се забравя това, заяви кметът Фандъкова. Тя припомни, че миналата година на 1 септември имаше реална опасност градският транспорт да спре, включително метрото, защото не можеше да си плаща тока.

Когато преценяваме къде сме в момента, винаги трябва да си даваме сметка, откъде сме тръгнали, заяви Йорданка Фандъкова. Тръгнахме от балите с отпадъци, младите хора не ги помнят, а днес имаме съвременни инсталации за преработка на отпадъци и рекултивирани депа за отпадъци, каза кметът.

„Благодаря на софиянци, които ми гласуваха четири пъти доверие и то винаги за мен е означавало огромна отговорност“, обърна се кметът към гражданите на столицата. Тя благодари на всички хиляди хора, "с които всъщност бе свършен целият обем от работа за града". /БТА, София Господинова/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: кметФандъкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
4
 
! Отговори
gg преди 5 месеца
Основите от древна Сердика, ако има предвид, да. По-модерна е била от съвременна София.
53
1
 
5
 
! Отговори
1234 преди 5 месеца
До Безпринципно плюванеДано поне ти плащат добре за глупостите, които пишеш! Фъндъкова ПОЗЛАТИ ББ за тези мандати, тя самата строи в момента къща в Драгалевци. Списъкът с имотите и е доста дълъг за бивша учителска и 3000 лв кметска заплата...Фирмите, обслужващи София не са се променили за тези мандати, това говори достатъчно.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най мизерия град, Фандък заминавай си за село Самоков да си копаеш картофите за друго не ставаш..
51
0
 
7
 
! Отговори
Мандо преди 5 месеца
Модерен град от третия сват.Баце , извеждам мацка на ресторант в центъра на София , с мерак да ми пусне. Гаджето наточено се пребива в гнусня тротоар на фъндъка , вместо вечеря и секс , аптека . Фъндък оставяш едно ла1н0 каквото си и ти
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хахахахахахаха.....вица на годината не, ами на века. София е пълна с мръсотия, ненормалници, роми, дроги, мизерия, селяци, простаци. София се пука по шевовете. Началото на разрухата за София постави Желю Желев като премахна жителството, преди това беше един прекрасен спокоен град.
49
10
 
0
 
! Отговори
Алена преди 5 месеца
Гласуваме, за да продължи София да се развива културно и технологично, както през времето на г-жа Йорданка Фандъкова! Бойко, Терзиев, Христо Иванов, Демокрация!
48
11
 
4
 
! Отговори
Безпринципно плюване преди 5 месеца
Заради хора, подобни на част от коментиращите не само София, а България изостава! Факти: 1. Първите два мандата на Фандъкова бяха много силни и никой не може да го отрече! Освен някой безмозъчен завистник! 2. Вярно е, че третият мандат не се разви, както ни се искаше! За това имаше обективни обстоятелства - пандемия и политическа нестабилност, както и явен саботаж на новите управляващи! Това е истината! Който твърди друго е явен лъжец!
47
4
 
5
 
! Отговори
ще ми намерат цаката преди 5 месеца
ГЕРБ се компрометира със тази американска сглобка . Сега заради тази глупос ще продължи да търпи яки загуби. То е видимо ясно че го шантажират и го мачкат като пластелин за да поддържа соросоидната сглобка . Сглобка от издънили се неудачници които под командата на посолството ликвидират държавата ни .
46
1
 
7
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 5 месеца
Да си заминава в Русия ! Пълна разруха и сборище на обратните, алкохолиците и наркоманите с техните дилъри и "мулета" . Използва много умело от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков своят произход и образование което и е "подарено" , като на болшинството от среднистите и висшистите за издигане в йерархията и го запази и до ден днешен . Сега ни се подиграва на кореняците софиянци от поколения, които сме по всякакви начини и методи поставяйки ни в зависимост в лошият смисъл
45
2
 
11
 
! Отговори
Мм да! преди 5 месеца
Бездарна като кмет, но нагла в изказванията си! Явно Ботцко добре я е дресирал. Абсолютен "апаратчик" от време "оно"!
44
0
 
12
 
! Отговори
civis преди 5 месеца
И с подлези - к*нефи
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая май нема връзка с главния мозАк. Оставя София в презастровване и унищожени зелени площи в между блоковите пространстваПо голяма деградация в София нее имало и през Фашизма. Да си бега на село да си пасе кравата и да дои Бика
42
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Данчето няма грешка - добър кмет, преди това добър директор на училище.
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фандъкова, върни се, че стана много лошо без теб!!
40
2
 
16
 
! Отговори
Браво на Фандъка преди 5 месеца
За десетилетното си управление успя да надскочи себе си, а подопечният и град надскочи времето си! София не е просто с основи на модерен град. Това е една основа на град от бъдещето, в който превозните средства са вече летящи и няма нужда от паркоместа, инвалидите се придвижват левитирайки което прави асансьорите излишни, а бордюрите са желан щрих. Град, чиийто обитатели се хранят със слънчеви лъчи и не произвеждат екскременти, поради което тоалетните са се превърнали в ненужна отживелица.
39
3
 
3
 
! Отговори
На основи е още преди 5 месеца
но пък не ккви да е! А основи на модерен град!
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аха - като сирийски град след бомбардировка.
37
3
 
16
 
! Отговори
Русия преди 5 месеца
Най мизерната столица
36
2
 
16
 
! Отговори
Илиев преди 5 месеца
Куклата на конци е оставила само пълните чекмеджета на Борисов.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Реалният собственик на София и държавата е Доган.Какви кметове, какви избори.Видяхте как ви спря тока за няколко дни и ви нагласи изборите пак.