СОС с пореден опит да избере председател, битката е същата

Поискаха Терзиев да присъства на заседанието
20 ное 2023 10:27, Александър Попов
23
СОС с пореден опит да избере председател, битката е същата
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ-СС отново издигна Борис Бонев за кандидат за председател на СОС. Негови конкуренти ще бъдат Красимир Гълъбов от "Възраждане" и Диана Тонов, чиято кандидатура бе излъчена от Иван Таков от БСП.

Георги Георгиев от ГЕРБ изиска кметът на София Васил Терзиев да се яви на заседанието по избор на председател на СОС. Антон Хекимян подкрепи Георгиев и призова кмета Терзиев да обясни по какви политики и как търси подкрепа сред лидерите на отделните партии.

Още по темата
На предното заседание общинските съветници не успяха да изберат председател. След първото неуспешно гласуване на балотаж отидоха Борис Бонев от ПП-ДБ-СС и Диана Тонова от БСП.

Гласуването бе тайно. 44 общински съветници гласуваха, а 12 гласа бяха недействителни. Борис Бонев получи 23 гласа подкрепа, а Диана Тонова 9. След като нито един от кандидатите не бе избран, се взе решение днес да се насрочи ново заседание, на което да бъде направен отново опит да бъде избран председател на СОС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: СОСБорис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
до БАЧКАТОР преди 6 месеца
това не важи ли и за парламента защото ПП-ДБ се инатяха в два поредни парламента, а и ?бонев е казал, че не иска подкрепа от ГЕРБ
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
над 25% недействителни бюлетини, а после плачат за изборите
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този Бонев, като вижда, че не го искат, що не вземе да си оттегли? Ама, ЕГО-ооо, няма да пусне кокала, защото се смята за незаменим, особено с тази ехидна усмивчица. И той, като Боби Михайлов, и всички от ППДБ, ГЕРБ и. всички дъртофелници с професия депутат.
9
2
 
8
 
! Отговори
Митака преди 6 месеца
Няма да се избере председател ако се махне Бонев, защото няма други кандидати.Герб и за друг няма да гласуват ако не им се иска подкрепа официално.
8
0
 
10
 
! Отговори
Mitaka преди 6 месеца
Бонев поне 100 пъти каза по време на кампанията и след това, че НЕ иска подкрепа и от Герб и НЕ иска да управлява с тях и НЕ иска нищо общо с тях.Съответно и те са прави като не им искат подрепата и да не я дават.Сега ще видим колко време ще му трябва на Бонев за да си плюе на сурата и да иде все пак да иска подкрепа от Герб.Реално никой не го интересува неговата лично гордост, хората искат добро управление, което решеава проблеми.
7
8
 
4
 
! Отговори
СТУДЕНТ преди 6 месеца
Този бил преподавател в ЮФ на СУ!Боже какви герберасти имало в ЮФ!Дали обучава студентите на далаверите,в които участва толкова години?И как работи хем в СОС-нали всеки ден трябва да е там и преподава в СУ?Затова никой не пита.Толкова е щастлив,че пречи да се избере шеф на СОС-за отговорност,дълг пред софиянци няма и намек.За съжаление всички далавери ще бъдат забравени и от Терзиев ще искат това,за което мълчаха 18 г. при фъндъшкото управление.
6
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бонев трябва да е шеф на СОС. Софиянец е и е доказал с работата си досега, че иска по-уредена и приветлива столица.
5
10
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 6 месеца
Какво се инатят герберите и другите партии-редно е шефа на СОС да е от тези,спечелили изборите.Нали уж всички се кълняха,че ще работят за София?Не може да играеш на опозоция в СОС-ти си общински съветник,длъжен си да работиш,а не да саботираш.Трябва да се промени правилника-който има мнозинство,той да назначава шефа,за да няма такива циркове.ХекимянЧО стана или винаги е бил голям геребаст.Как ли се чувстват редовите гербери,които от години се борят за любовта на ББ,а той взе че им натресе този?
4
4
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Хахааа, г-ца Борисова ще се плюнчи ли пак? Язък, че подкрепи ДС-то. Сега файда йок :)))))))))))))))))))))))) Да беше подкрепил щурата Ваня :)))))))))))))))))))
3
5
 
4
 
! Отговори
Хора Пазете преди 6 месеца
Назначават масово Психопати в системата на МВР със Психични отклонения!
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това не е пореден опит да се избере председател на СОС, а е пореден опит да се избере Борис Бонев. Нека Бонев отегли кандитатурата си и веднага ще се избере председател
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жалка работа ... тези селяни на снимката разглеждат властта като баница ... едно време възрожденци са строили църкви и училища със собствени пари, а тези разглеждат обществените пари като собствени.