Хекимян: София е заложник, включително и кметът Терзиев

ГЕРБ все още не знаят кандидат ли е Бонев за поста в СОС
7 дек 2023 12:31, Нели Христова
43
Хекимян: София е заложник, включително и кметът Терзиев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

София е заложник, включително и кметът Терзиев, на желанието на Борис Бонев да бъде председател на Столичния общински съвет (СОС).

Това заяви общинският съветник Антон Хекимян, предаде репортер на БГНЕС.

Хекимян подчерта, че от групата на ГЕРБ-СДС по никакъв начин не са разбрали дали Борис Бонев отново е кандидат за председател на СОС. "Продължаваме да сме в неведение какво точно се случва", добави той и призова кмета на Столична община Васил Терзиев да направи така, че да проведе преговорите, независимо дали те са успешни, или не, да бъде ясно с кого точно ще се говори.

По думите на Хекимян вчера вечерта в 18 ч. групата на ГЕРБ-СДС е получила покана за обсъждане на политиките в следващите две месеца. "А за следващите два, а за по-следващите два? Ротационен председател на Общинския съвет на два месеца ли трябва да има", каза той.

Хекимян посочи, че важното е да не бъдат загубени пари за София, като допълни, че работата за София е спряла. Той е категоричен, че ПП-ДБ-СС са спирачката.

Георги Георгиев каза от своя страна, че нови и нови проблеми изникват всеки ден и за тяхното решаване е необходим СОС. "Ние ясно сме заявили, че няма да подкрепим Борис Бонев", подчерта той. Хекимян допълни, че никоя от другите групи в СОС не иска да подкрепи Борис Бонев за председател.

"Тук става въпрос за наистина някакво страшно упорство и за детинска история, защото кметът днес трябва да дойде и да се моли на Общинския съвет да вземе решение, защото явно няма по никакъв други начин или друг лост, с който да въздейства на Бонев затова той наистина категорично да каже, че няма да е кандидат за председател", каза той.

Хекимян е категоричен, че все така на ГЕРБ-СДС не им е ясно кое е предложението за председател на СОС, предлага ли се управленско мнозинство. "Трябва да е пределно и категорично ясно, че ние не може да работим и не искаме да работим на плаващи мнозинства", заяви той и добави, че е необходимо да се носи ясна отговорност, че ще има управленско мнозинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
гордей ся,народе!...Пред очите ти се пръква новоизлюпено недоразумение-"политик"..КОНГРАЧОЛЕЙШОН !
34
0
 
2
 
! Отговори
ОтКадяНаКадя преди 4 месеца
Ако Кикемората беше избран за кмет,щеше да стане заложник на г. ...зо си.
33
0
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Избори оставка избори
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кукумян да не се прави на гръмнат,че туй не знаели,онуй не им казвали! След като сами се надупиха на шарлатаните,сега да не реват,че от жалки стават още по-жалки и нищожни! Той и сбърканяка мис Бони не знае дали още е кандидат ,или не! От посолствоТО още не са подали каква да бъде интифата нататък! Жалки,нещастни смачканяци! Хак им е на софиянци,че си избраха такива красотници!
31
0
 
3
 
! Отговори
Реално преди 4 месеца
До 12 , Как ще гласуваш за Бонева ? Той е рядко ......
30
2
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 4 месеца
А за непочистените улици, тротоари, дървета и т.н. какво ще кажеш!? Нямаш думи, защото подобно нещо не се случвало и при едномесечни валежи и навявания от сняг! ПП-ДБ-СС са пълни плямпачи и некадърници!
29
1
 
6
 
! Отговори
Време е за нови ... преди 4 месеца
Време е за нови избори! Съдът да докаже, че е истински съд и да касира изборите! А, живеещите в София да се събудят и да гласуват масово, този път да се спасят от хипнозата на лъжливите продавачи на надежда!
28
4
 
2
 
! Отговори
хм преди 4 месеца
полицаи пред училищата, ремонти навсякъде. гледам промяна! кукумян си изигра картите. лошо.
27
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хекимял лъже . София е заложник на руските олигарси , чрез енергетиката , горивните материали . Тридесет години няма отърсване от тях. Топлоцентралите техни , топлофикация тръба , Лукойл техен. Алчни *** щ. Народна гледа и мълчи . Скача от схеми на схеми да покрива
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма ли някой най-накрая да му плесне една тупалка на тоя хек-да-му-е-янчо, че да изпадне от това невидение?
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кметаааа... ако не беше излъгал на изборите - сега нещата щяха да са други
24
1
 
8
 
! Отговори
охо преди 4 месеца
пп прецакаха Бонев а всички останали се надцакват с Терзиев как да си върнат вложените в изборите пари ,а в същото време столицата е пълна мизерия без никъква подръжка с изкючение на центъра .Никой НЕ работи но заплати получават.Май нови ще избори трябват
23
0
 
7
 
! Отговори
С.И. преди 4 месеца
ДОКОГА? ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ОТ СОС!!!Щом все още сте в първо заседание - възнаграждението ви трябва да е за 1 (един) работен ден! Очаквам поне с такова решение да измиете позора си!ВРАЗУМЕТЕ СЕ, МОЛЯ!
22
1
 
4
 
! Отговори
Противо действието преди 4 месеца
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ПРЕД ВСИЧКИ ЦЕНТРАЛИ НА БСП, БОРБА ДО ДУПКА И ОСТАВКА НА НИНОВА!
21
0
 
3
 
! Отговори
От хората преди 4 месеца
Плужека оставя следа от където мине.Не правя сравнение.
20
8
 
7
 
! Отговори
МИМИ преди 4 месеца
ХИКИМЯНЧО ТИ КОЛКО СИ ДОЛЕН ПУДЕЛА НА БОРИСОВ
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тони,разбра ли най-после,че който се е хванал с Боко,добро не е видял.Всички други го разбраха,само ти не си.Единственото,което ти остана,е да се дърляш с останалите,т.е.с тези,които те изпревариха на изборите.
18
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изпръднян направо не знае къде се намира от яд. От лакомия си напусна добре платената работа и ако досега го играеше шут зад камерите, сега вече е в главната роля пред тях.
17
2
 
13
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАААА преди 4 месеца
Игра на гейове!!!
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То пък ако беше той, все едно щеше да е много по-различно!