Президентът на Барса е чиновник, изригна Стоичков

Меси и Луис Енрике да се разберат, препоръча Камата
Обновена: 6 яну 2015 15:01 | 6 яну 2015 15:00,
9
Президентът на Барса е чиновник, изригна Стоичков
Снимка: архив Булфото

В типичния си стил Христо Стоичков изригна срещу президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу след последните събития в клуба.

Загубата от Реал Сосиедад в неделя доведе до уволнението на спортния директор Андони Субисарета, който е бивш съотборник на Стоичков, а малко по-късно си тръгна и Карлес Пуйол, който бе в щаба на Суби.

„В Барса цали хаос, а за мен Бартомеу не е президент, а просто един чиновник. За него най-важен е баскетбола, а футболът е на втори план. Вината носят обаче тези, които го избраха. Що се отнася до Субисарета той не бе доведен нито от Росел, нито от Бартомеу, а от Гуардиола” каза той пред „Онда Серо”.

По отношение на случилото с Меси и Неймар, българинът коментира. „Не са виновни те, а този, който ги е пуснал в толкова дълга почивка. Към всички отношението трябва да бъде едно и също. Ако им дадеш два дни почивка повече, а след това ги пуснеш в игра и някой от тях се контузи, това е доста тъпо. Освен това считам, че като цяло отношението към чужденците в Барселона не е правилно”.

„Меси трябва да седне с Луис Енрике и двамата да изяснят ситуацията и да решат проблемите. В крайна сметка мисля, че продължава да има хора, които не могат да разберат какво всъщност означава Барса и това няма как да не носи проблеми. Може би някои искат да се върне епохата на Ван Гаал, когато на стадиона ходеха по 13 000 души” каза още Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KATO FUTBOLIST BESHE NULA,A SEGA PAK MOGE DA GOVORI SAMO GLUPOSTI
5
3
 
5
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Всяки опит на Стоичков да центрира дори малко по-сложна мисъл, излиза в аут.Бате Ицо, моля те- ритай топка, но без да говориш. Ама наистина, много те моля да не разваляш спомена, колко успешен футболист беше неотдавна!
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GOVORITE SAMP GLUPOSTI STOI4KOV E PRAV I E VELIK TOVA NE GO LI RAZBRAHTE LEVSKARI A ZA MESI NE GOVORETE TOI E BOG MNOGO OTBORI SAMU IALI POPARATA I NAI VE4E REAL TAKA 4E MLAK I DUMI4KA POVE4E
3
2
 
15
 
! Отговори
Тпррр, стой малко де преди 9 години
За такива като нашия Стоичков има една стара българска поговорка: Кога стана калайджия, кога му почерня ***! А също и : Пази Боже сляпо да прогледа!Ицето, че е голям няма спор, ама чак пък да дава акъл и да казва кой става и кой не става за президент на Барса е повече от смешно! Но пък Бай *** ако не си покаже магариите то кой друг ще ги покаже!
2
11
 
10
 
! Отговори
Закривай Уефалона! преди 9 години
Уефалона е най-комплексираният и подпиран от съдиите отбор в цяла Европа. С една псевдозвезда, висока 136 сантиметра и още 2-3-*** полуръстове.... А и тоя *** от Арманли все се обажда за каквото никой не му иска мнението!
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, Ице... Защо така? Нали ти си отваряш устенцата единствено и само за да плюеш по най-великият отбор в историята Реал Мадрид? Защо сега и по каталунската Пръца?