Гибона доволен: Можем да бием всеки на волейбол!

На спортистите обаче им трябвал по-добър манталитет
29 авг 2017 09:23,
16
Гибона доволен: Можем да бием всеки на волейбол!
Снимка: архив, Bulphoto

Селекционерът на волейболните ни "лъвове" Пламен Константинов-Гибона бе видимо доволен от победното 3:0 гейма над Словения на Евро 2017 в Полша.

Константинов сподели също така, че на спортистите им трябва по-добър "манталитет" и могат да бият всеки участник на шампионата.

Още по темата

"Твърде е рано да се мисли кой ще бъде съперникът ни в плейофите и потенциално кой в 1/4-финалите. За мен фактите са важни. В този турнир няма липса на изненади. Част сме от Европейското първенство и трябва да играем добре. Спомнете си успеха на словенците преди две години. Затова се радвам особено много за победата", коментира той.

"Играхме добре, тактиката ни беше добре, имахме и добър блок, защото разчетохме играта на словенския разпределител. Бяхме по-добре организирани в ключовете моменти от мача. Натиснахме съперниците си със силни сервис. Мисля, че сме физически подготвени да играем мачове ден след ден. Трябва ни по-добър манталитет и можем да бием всеки участник на Европейското първенство", коментира Константинов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бате Пенчо - Германия са ни трудни, а за Белгия и Нидерландия сме на кантар! Как мое да биеме 'секи - така и сме преодолими от 'секи!
13
0
 
0
 
! Отговори
бате Пенчо преди 6 години
моеме секи, без BR, Itali, Russia, Poland, France, Argentina, Serbia. другите са "възможни", както би казал чичо Пенчо
12
2
 
3
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
ПЛАМЕНЕ велик си! Бъди жив издрав!!!!
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С над 50% неуспешни сервизи нямаме добра перспектива на това първенство. Изградени волейболисти с подобна успеваемост на сервиз....за националния отбор ли са??? И стига сте хвалели треньорите - колко интелигентни били и т.н. Нямам против, че е интелигентен треньора, но методите на българските треньори са остарели много в сравнение с водещите държави. И това е така не само във волейбола, но и във футбола, баскетбола и др. Показател за това са резултатите ни в тези спортове напоследък.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-добър манталитет?????????????Алоу ,волейболистчето,това да не ти е вино,та да е по-добро???Манталитет=характер,а той се гради от малък и цял живот.Къв е то ,такъв...по-добър.........тц
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един мач и мъките приключват!Без сервис и това е много!
8
2
 
4
 
! Отговори
Волей преди 6 години
Видях настроение в отбора , може и финал да играем.
7
5
 
4
 
! Отговори
ДО 5 ОТ СПОРТЕН СПЕЦ преди 6 години
..... След като Господата Стойчев и Казийски са толкова "прави" и "точни" в исканията си и толкова "искрени" в намеренията си ... защо НИКОЙ ... ама наистина ..... НИКОЙ ... от волейболистите в националния отбор НЕ застана зад тях ?!?! Дори имаше играчи , които обявиха в прав текст , че ПРЕДАТЕЛ , като Матей ... ако бъде върнат в отбора - те ще го напуснат в знак на протест !!! ... Посочи ми друга Държава в Европа , в която по такъв начин СПОРТИСТ СЕ ОТКАЗВА ОТ НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА ?!?! ...
6
2
 
5
 
! Отговори
ДО 5 ОТ СПОРТЕН СПЕЦ преди 6 години
... Явно си личи , че си от феновете на Стойчев и Матей ! ..... Никога НЕ съм ги "плюл"... избора си е техен! Но ти какво си мислиш ? Че зад техните "решения" за отказ от фланелката на България НЕ стоят лични и финансови интереси ли ?!?! Да не мислиш , че са някакви "Ангели небесни" , дошли да се борят с корупцията в България ?!?! Ха ха ха ! Блаженни са вярващите! И те са като сегашните шефове , само че са дърпали "ПАНИЧКАТА" към себе си и сега се правят на адски обидени, защото НЕ мина номера !
5
3
 
6
 
! Отговори
ДО 5 ОТ СПОРТЕН СПЕЦ преди 6 години
Не. Твоята е грешна. Можеш да бъдеш сигурен в това. 3:1 над Финландия. И после адски оспорван петгеймов "ТРИЛЪР" срещу Сърбия !!! ..... Гибона е добър специалист и много интелигентен мъж и човек ! ... Нещо си се объркал! Къде си го видял да лавира между шкембелиите от Федерацията , искам да попитам ?!?! Посочи ми негово действие или думи , които показват... "ЛАВИРАНЕ" и "ПОДМАЗВАНЕ" ?!?! Явно си от феновете на Стойчев и Казийски ... Това си е твой избор , но отбора ни сега е наистина качествен !
4
6
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Прогнозата ти е грешна. Т.нар. Гибон е пълен профан. С него ще чакаме само ядове. Човек, който лавира и зависи от оядените шкембетлии в волейболната федерация се е изгубил като специалист. Трудна победа над Финландия и унизителна загуба от Сърбия.
3
3
 
8
 
! Отговори
СПОРТЕН СПЕЦ 2 преди 6 години
... Утре срещу Финландия - ПРОГНОЗА : 3:1 за нашите момчета ! :) ... После май идва Сърбия , ако не се лъжа .......... Там вече предвиждам много здрав... направо - адски сблъсък в пет гейма........... Някои много са се объркали ако си мислят , че България е слаб отбор в момента....... Начело с Гибона.... Добре ще да е Сърбите да ни подценят - но съм сигурен , че няма да го направят !!! ......... Смятам , че и Полша ще имат проблем още със Словения утре вечер , но ще успеят да се класират... !
2
6
 
5
 
! Отговори
СПОРТЕН СПЕЦ преди 6 години
:) Едно голямо браво на нашите момчета за представянето до този момент ! :) ... Това , че НЕ се натегнаха докрай срещу Русия беше напълно разбираемо и добре тактически - при положение , че и втория и третия в групата се класират !!! Дори много по- удачно , че ще играем един двубой повече от първенците на групите!!! И Поляците играха честно снощи срещу Естония... Гледах ги... явно НЕ са в най - добрата си форма и нямаха желание да се набутат на нашите в осминафинала... Предпочетоха Словения :) ;)
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде и тоз като Гришо... същите бла,бла ! Ейййй, слез на земята бе!!!! След няколко дни като дойдат големите,я Полша,я Франция,Германия...тогава какви пак ще ги ръсиш гибоне???? Цялата ни държава е лаладжийска...и тоя също като тях!