Хамилтън спечели шеста победа за сезона

Напреварата спря два пъти заради инциденти
5
Хамилтън спечели шеста победа за сезона
Снимка: БГНЕС

Световният шампион Люис Хамилтън спечели 6-а победа за сезона, триумфирайки в изпълнената с катастрофи и събития Гран При на Тоскана на пистата "Муджело".

Надпреварата бе прекъсвана на два пъти заради различни инциденти, като в крайна сметка радостта отново бе за британеца, който с 90 триумфа в кариерата си вече е само на един успех от рекорда на Михаел Шумахер.  

Валтери Ботас с другия Мерцедес остана втори, като определено не даде голяма битка на Люис, докато Алекс Албън с Ред Бул постигна първия си подиум в кариерата, като завърши трети.

В състезание №1000 в историята от Ферари отново разочароваха, като им липсваше скорост и в крайна сметка трябваше да се задоволят с 9-о и 10-о място.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Формула 1Люис Хамилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
4
 
! Отговори
Димби Провадия преди 3 години
Формула 1 отдаааааааааааааавна НЕ е интерсен "спорт" или "състезание" !!!
3
10
 
3
 
! Отговори
това негро преди 3 години
направи любимият ми спорт толкова скучен, вече се преориентирах към формула-Е, там нещата са много интересни и динамични
2
13
 
10
 
! Отговори
Когато бе в Макларън преди 3 години
и го наказваха,защото прави нарушения,се жалваше,че е расово дискриминиран.Сега участваше в някакви пърформанси от серията"Животът на черните..."Горкото момче,така е дискриминиран,дали му най-добрата кола,има най-голямазаплата и ще натрие носа на белите расисти,като унищожи рекордите на Шумахер.Да им се чудиш на немците.То бива толерастия,ама чак толкова.Шуми освен пилотразработваше и колата,указваше проблемите,помагаше при решаването им,а този я хвърля на екипа и казва да се оправят.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!!!

Спонсорирани публикации