Кметът на Цар Калоян си поръча джип "Шевролет"

Ахмед Реджебов ще смени стария си служебен автомобил
53
Кметът на Цар Калоян си поръча джип "Шевролет"
Новото возило на кмета на Цар Калоян ще изглежда така. Снимка: Булфото

Кметът на разградската община Цар Калоян - Ахмед Реджебов, си поръча джип „Шевролет“ чрез търг.

Луксозното возило трябва да смени стария служебен автомобил на градоначалника на общината, която пострада от поройните дъждове през август 2007.

„Колата е за г-н Ахмед Реджебов. Ще я купуваме на лизинг“, потвърди Илия Илиев от общинската управа в градчето пред БГНЕС.

Според него нямало нищо лошо в това кметът да се вози в нов джип.

Базовата цена на новия автомобил започва от 46 000 лв.

Лизингът е за срок от 24 месеца, като община Цар Калоян първоначално може да си позволи да плати само 30 процента от цената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, чоджум, какъв турчин си от Доспат е ясно - там сте само помаци, ама се правите на по-турци от мюфтията. Да ти обясня проблема с кмета - цялото градче е в купчини кал по улиците, има сума ти повредени къщи, но с парите от държавата разполагат само активистите от ДПС. Затова се дразнят хората , така е и с язовирите, които преляха и издавиха хората там - в ръцете на ДПС- мафиот са и досега се предлага жива риба и при следващ потоп нещата пак ще се повторят. Затова хората казват: Въшката като се наяде, излиза на челото. Такива са хората на Доган.
51
0
 
1
 
! Отговори
hate преди 15 години
1.tova na snimkata ne e chevy2.novinata e bezsmislena-vsi4ki si kupuvat,osobeno kmetovete i politicite s darjavni pari3.podobni izmamnici trqbva da se izbivat4. vsi4ki turci i ***-ili da se zatvorqt da rabotqt po fabrikite i da im se zabrani da izlizat ot tam, ili van ot Bulgaria!!!
50
0
 
1
 
! Отговори
Amet...;-00 преди 15 години
Аз имам стария модел и е перфектен.Правих съревнование с един Нисан PATROL и го оставих в едни лозя затънал до уши....Новия модел"НИВА" е като сандък.....;-))
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
kmeta na botevgrad si kara bmv x5 platen e parite na danakoplatsite 150 000 leva smart za takiva
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
егати за една джипка ли се разфучахте? шеви каптива е може би най-евтиния сув! дори катаджиите в софия имат точно такава! вижте го бат Бо, ами той се движи с цял кордон /или цирк се пише?/. все пак това е служебна кола за 45-50х. лв. която ще се ползва не малко време. като се замисля по-евтини са само румънските и чешките колички!
47
0
 
1
 
! Отговори
pantudi преди 15 години
imam neveroqten klip na lada niva 2008g. dulgata baza..stava vapros za edin prehod v troqnskiq balkan..kadeto hvalenata ot teb marka uvisna na edna izdatina po 4erniq put..za6toto ne e is4islen centara na tejesta..ako otide toq klip v youtube krai s LADA NIVA :0 :)
46
0
 
1
 
! Отговори
Александър Лазаров преди 15 години
"Новото возило на кмета на Цар Калоян ще изглежда така"Ама като гледам, какво ПОРШЕ КАЙЕН сте сложили и поизрязали, поне да не му се виждаше емблемката на джантата... Нали е Шевролет?! Между Шевролет и Порш - един океан разлика... ОПИТВАТЕ СЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ... ГОЛЕМИ СТЕ МИЗЕРНИЦИ ДНЕС.БГ
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
mi da si poru4a i qhta da e gotov kato se navodni seloto pak ;)
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поздрави на всички жители на Цар Калоян туко що с вашите пари кмета си купи нова джипка... Вие си знаете да ли я заслужава...
43
0
 
1
 
! Отговори
rasist преди 15 години
kolelo mu daite na mizernika
42
0
 
1
 
! Отговори
Rumi преди 15 години
ахмедовци ли сте, мехмедовци ли, асанчовци и хасанчовци..........един автомат да имам ще ви залича от лицето на земята. Искате да ни направите турска колония за да ви е свободен пътя към Европа....гадна твар такава.......
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Това на снимката е Порше Кайен
40
0
 
1
 
! Отговори
dasf преди 15 години
Добре, че не е кмет на Ню Йорк - тогава щеше да се поръча совалка.
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ej,rezak, "pluvali" 6te kazvash v skapanoto si rodopsko selo, do kade stignahme - nau4iha se ve4e i mangaltie da vzlizat po formute
38
0
 
1
 
! Отговори
Rokeriikata преди 15 години
Абе резан, я си ходи там от където си щото ще ти се види тесен света ако те срещна някъде!!!Ограбихте хубавата ни България!Шавриолети ще ми кара, а хората по Родопите не са виждали мобилен телефон и си събират стотинките!А за тия, които не ми вярват - разходете се по родопските селца и ще видите за какво става въпрос!
37
0
 
1
 
! Отговори
DR.SNUGGLES преди 15 години
Мехмед няма никакво право да коментира българите ,защото ако не му харесва да си ходи в България ,а това че аз на месец плащам данък 300 лв. и смотаните турци си взимат луксозни автомобили говори само едно -Вие сте ***!Знам ,че има и работливи от вас -така че:"Марш на тютюна!"
36
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 15 години
Хубаво, че искате да онагледите що е туй джип Шевролет но:1. на снимката е Порше Кайен, при това хамериканската версия;2.не се казва джип а SUV (каойто не знае има Гугъл). Джип е отделна марка.Що не се консултирате с колегите си от авто, дет е горе на лентата?
35
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Скъпи съгражданино. Кметът има представителни функции, но може да купи и нещо по-евтино. Дали е българин от турски произход никой не коментира това. А основния проблем е, че след като общината е пострадала от наводненията миналата година, знаеш ли колко народ го е закъсал и кара само на каруци и има нужда от помощи. В същото време кметът си купува джип. Говоря че обикновените хора, без значение от тяхната религия мизерстват, а кметът си прави каквото си иска. Аман!!!
34
0
 
1
 
! Отговори
Djim преди 15 години
E ама порядъчен дерибейййййййййййййййййййййййййй - сладур просто
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
там в Цар Калоян и околните села се намира долината на широките ***.