Три жертви в катастрофа край Попово

Автомобилът бил с десен волан
Обновена: 1 апр 2014 14:05 | 1 апр 2014 12:35,
11
Три жертви в катастрофа край Попово
Снимка: архив Булфото

Трима души са загинали при катастрофа на третокласния път между гр. Попово и с. Гагово, съобщават от полицията в Търговище.

Инцидентът се случил вчера около 22 ч. Водачът на лекия автомобил, движещ се в посока гр. Попово, изгубил контрол над автомобила си при ляв завой. В резултат на това колата напуснала платното и се блъснала в дърво, като впоследствие се е запалила. На място са загинали 20-годишният шофьор, 17-годишен младеж, возещ се на предна лява седалка, и 19-годишно момче, возещо се на задната седалка. И тримата са от село Зараево.

В инцидента е пострадало и 20-годишно момче, което е настанено в болница в Търговище за лечение. Въпреки че има сериозни травми, то е без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Поли преди 10 години
До Nashite decaРешението ти да се махнат крайпътните дървета е абсурдно, хората се чудят как да опазят повече дървета, а ти: дай да сечем. Това не е решение, извинявай, но днешните млади шофьори карат с несъобразителна скорост и за това много често се случва да излезнат от пътя, не им са виновни дърветата, не може заради дървените им глави да се унищожава природата. Съболезнования на роднините, сигурно им е много тежко.
8
2
 
0
 
! Отговори
Nashite deca преди 10 години
Dali tezi deca niamashe da sa jivi, ako ne se biaha udarili v kraiputno durvo, a prosto biaha izlezli ot putia?Ne e li vreme da se premahnat durvetata pokrai selskite i mejdugradski putista?Tova izbivane na mladite hora v bulgaria e pulno bezimie i unistojava ne samo tehnia jivot, no i tozi na tehnite semeistva i priateli!
7
1
 
0
 
! Отговори
ivan преди 10 години
abe laladjii parvo kloata nee sas desen volan vtoro nee tas kola na snimkata koyato ya vijdati na snimkata as li4no byah tam dokato gi iskarvat mom4etata nito sa bili pieni nito drogirani taka 4e nedeiti da laiti bes da znaiti
6
1
 
3
 
! Отговори
bibicom преди 10 години
ми сигурно този инцидент е станал щото волана е "обратен"
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ?!? Също така не съм видял последните 7 години за който съм изминал 160 000 км нещо по пътя да се е променило. Чувството за безнаказаност не е напускало "джигитите" на пътя. Нито камерите ги плашеха - г*зарите си плащаха и снимките им изчезваха, по-бедните тарикати просто не плащаха и толкова!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ?!?Охлюф кога по второкласните пътища си видял КАТ или камера? Щото аз не съм виждал от 30 години (от толкова съм шофьор)?
3
1
 
7
 
! Отговори
Проста Тиква преди 10 години
До сергейчето Aз съм *** и вий сте прости - ще се разберем :)
2
3
 
16
 
! Отговори
сергейчето преди 10 години
Другари, да променяме датата на изборите, че простия матрял се изтрепа,няма да има кой да ггласува за нас. От петък до сега са загубени поне 20 гласа,въпреки фаровете.
1
0
 
23
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Ляв, десен волан! Не е важен воланът, важно е задволанното устройство.