Жена загина на място, блъсна джипа си челно в камион

В колата нямало други пътници, инцидентът станал край Дунавци
15 дек 2016 10:44,
21
Жена загина на място, блъсна джипа си челно в камион
Снимка: Олег Попов; Dnes.bg

Жена е загинала на място при катастрофа, станала тази сутрин на пътя Видин-Монтана край град Дунавци, съобщиха от МВР.

Катастрофата е станала около 7:50 часа. По първоначални данни жената е шофирала джип, който е навлязъл в насрещното движение и се е блъснал челно в тежкотоварен камион. В джипа не е имало други пътници.

На местопроизшествието има полицейски екипи и линейка. Движението в района е силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Точно там пътя е нов, прав и хубав... Не знам как може да се случи такова нещо на този хубав път. Добре е че е било ТИР а не нормална кола за да няма повече жертви.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Недейте сега, може да й е станало лошо, не се знае още колко е била годишна. Мисля, че не трябва да се злобее в такъв момент, какво говори това за нас...
12
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Аз съм с голям, нов и относително скъп автомобил. Аз спазвам правилата за движение, но покрай мен прелитат всякакви, вкл. и с трошки всякакви и ме гледат презрително - я па този аз сега как ще го мина. Разбира се КАТ го няма никакъв и затова прелитат покрай мен, а аз будалата спазвам правилата. И един факт - който има по-нова и по-скъпа кола, повече я пази, т.е. гледа да няма ПТП около него и обратното, който е с трошка не му пука, че може да издраска някъде боята или леко да чукне колата си.
11
0
 
2
 
! Отговори
АнтиЛуцифер преди 7 години
Пълно е с комплексари (мъже и жени), за които грамадната, скъпа кола е признак, че шофьора на тази кола прави всевъзможни нарушения, а в същото време комплексара праи повече нарушения. Голяма вина за това има и КАТ който не санкционира за нарушенията, както закона изисква от КАТ. При всяко задръстване, тези много бързащи индивиди, с коли всякакви, нови и страи трошки, карат в лявото, насрещно движение докато гражданина -"овца" смирено стои в задръстването. Да сте виждали при такава ситуация КАТ?
10
2
 
2
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Дааа... Още един безсмъртен си отиде от този свят. Жалко за семейството и близките на загиналата. Те нямат вина за случилото се. Но както и Луцифер е писал преди мен, хората с джипове и големи луксозни автомобили /Ауди, БМВ и Мерцедес/ в задръствания и завои изобщо не чакат. Защото е трудно с кола 1000-1200 кг да не направиш път на кола 2.5 - 3 тона. Е дори върху банкета и с риск да паднеш в канавката. Правото на по-силния и по-тежкия.
9
2
 
10
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Пълно е с комплексари (мъже и жени), за които грамадната, скъпа кола е "индулгенция" за извършване на всевъзможни нарушения - понякога и фатални. Голяма вина за това има и КАТ който не коригира поведението си спрямо тази характерна, лесно отличима група.При всяко задръстване, тези много бързащи индивиди, карат в лявото, насрещно движение докато обикновеният гражданин -"овца" смирено стои в задръстването. Да сте виждали при такава ситуация КАТ?
8
2
 
11
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Дбре че не се е блъснала в някоя коа - добре че не е утрепала невинни хора! ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА ... С ГОЛЕМИ И СИЛНИ КОЛИ, КОИТО ВСЕКИГО ИЗБУТВАТ И НА КОИТО ВСИЧКИ ИМ ПРЕЧАТ!
7
0
 
10
 
! Отговори
Митю дъ гън преди 7 години
До ВидинНе се чуди. Аз съм виждал как жена предизвиква ПТП от спряла на паркинг кола....
6
2
 
22
 
! Отговори
Те преди 7 години
дамите с джиповете имат навика да се гримират или да ровят в телефоните си по време на движение!Добре че с/у нея не е бил някой човечец с обикновена колица!
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да я прости.Съболезнования за близките.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьора на камиона не знае ли "чи джибът винаги е с предимство"
3
2
 
21
 
! Отговори
Видин преди 7 години
Taм пътя е супер прав и хубав незнам как го е постигнала това и то с джип
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена,джиБ.........насрещно........!
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексите убиват.