19-годишен от Кюстендил стана кюстендилка с 3 операции

Анджелина обожава женското си тяло. Вижте го!
22 мар 2017 14:30, Мария Захариева
187

 Снимка: Facebook

19-годишният Филип Димитров от Кюстендил си направи три операции, за да стане жена. Интервенциите били направени в столична клиника. Филип вече се нарича Анджелина и скандализира Facebook пространството с фотографиите, които направи обществено достояние след операциите.

"Имам сестра, която общуваше с момичета и аз излизах с тях, придобих техния маниер и техния начин на мислене. Всичко друго имах, само ми липсваше женското тяло", споделя Анджелина. Разказва, че не се е родила транссексуален, а е придобил това усещане по-късно.

"В малък град като Кюстендил такива хора като мен са силно подигравани и затова да стана транссексуална беше изход от тази ситуация. Това, че в малкия град всичко се знае, ми помогна хората да научат какво се случва с мен и с тялото ми", казва Анджелина пред Вяра нюз.

Разчита на двама приятели в най-тежките дни. Това са Лора и Кристиян, както и сестра й Елена, с която са близнаци. Родени са след ин витро процедури.

"Много ценя и тримата и ценя тяхната подкрепа. Лично аз споделих с родителите си каква съм и първоначално реакцията не беше много добра, както можеше да се очаква. Те дори ме заведоха на психолог заради тези мои мисли. Аз обаче им обясних, че това е мое лично решение и като навърших 18 години, мечтата ми за операция стана факт", добавя Анджи.

Следват три операции в частна клиника, като те са само външно променяне на половата система. "Не мога да имам деца, това е категорично, но на мен ми е достатъчно като съблека дрехите, да видя женско тяло и това ми харесва", казва новоизлюпената кюстендилка.

Започва упорито да снима новото си тяло и да споделя снимките в социалната мрежа, като си навлича и много коментари на неодобрение.

"По-добре да си в устата на хората, отколкото в краката им", смята кюстендилката.

"Все още нямам приятел, ако си намеря, ще кажа какво се е случило. Аз се чувствам като жена, трудно е да се поддържам, но ми е приятно да го правя".

Предстои смяна на личната карта, защото по документи все още е Филип. Едно такова дело протича с родителите и свидетели, показва се документ от хирурга за потвърждаване на операцията.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло. След 2-3 седмици се връща към нормалния начин живот. Операциите продължиха 3-4 месеца", споделя Анджи.


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
2
 
! Отговори
AR-J преди 3 години
Аз скоро ще бъда с истинска жена.
127
1
 
1
 
! Отговори
Марекчанин преди 4 години
Кюстендилци се прочуха с тези си наклонности още по времето на комунизма: цели камиони дарове с ябълки и череши за всеки член на Политбюро,който прекрачеше прага на града им,банкети и трапези по Осогово за червените дихатели и слаби изяви в борбата за демокрация,която застрашаваше да им отнеме привилегиите.
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Наблюдател

Ей, смешка!
125
1
 
7
 
! Отговори
Коментатора преди 4 години
Едно немога да разбера щом е поискал да си смени пола тогава да си решава той самият той какво да прави. Наистина казват че жената е земна и най вече красива дай боже да има късмет с това което е направил и му пожелавам да си намери половинката в живота и да вкуси от плодовете на труда си и той да си реши как е по хубаво за него.Да му пожелаем щастлив живот и най вече наслука (и помнете съдбата определя какав искаш да бъдеш) 😙 😍 😚
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така като гледа снимката на "младежа" мога да заключа само 1 - много по симпатичен е от мн други "жени" хаха
123
0
 
8
 
! Отговори
хм.... преди 4 години
Човек се ражда свободен и като такъв разполага със себе си , с живота си. Но променяйки природната си същност доброволно се обрича на лоши последствия.
Това момиче/ момче/ след време ще бере плодовете на безсмислието.
122
0
 
7
 
! Отговори
ххх преди 4 години
Това явно е синдрома на Николета Лозанова...
121
0
 
9
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 4 години
Сменил си е пола - добре. Но ми прави впечатление, че тук, ако не приличаш на Николета Лозанова, значи не си смятана за жена..
120
3
 
4
 
! Отговори
сатана преди 4 години
ето тези обича сатаната и тои вече няма нищо човешко в него ще стане само пиар за пари ,ама откъде пълни гушите на пластичните физионимисти този *** ,нека ДАНС ДА ПОРЪСТАРСЯТ МАЛКО
119
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Консуматори, консуматори, консуматори..
С какво цялата пасминам консумиращи допринася за човешката цивилизация?
След 60 години този най-вероятно няма да го има.
Какво ще остави слвд себе си?-локва силикон?
Не, че правя разлика между такива младежи и водещи в новините силиконки-те дори си приличат визуално.
118
3
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Типичен младеж с либерални евроатлантически ценностни, с други думи лявоориениран толераст.
117
7
 
6
 
! Отговори
Мими преди 4 години
И какво. Това е истинската свобода на личността, все пак живеем в демократична страна членка на най-демократичния съюз в света, тук правата на човека ВЕЧЕ са от значение. Защо да не е щастлива с външнуя си вид, а трябва цял живот да е роб на тяло, което не е нейното?
116
0
 
17
 
! Отговори
гого преди 4 години
Със тези силиконови устнички,с това дупенце......!! Голяма звезичка ще станеш!
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този трябваше да се оперира и да се направи на хемефродит. Яко щеше да се пласира после в порно индустрията. Има извратеняци които обичат да гледат такива как сами се оправят.
114
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз като малък си играех все с момичета, но не съм придобил техните маниери. Нито пък съм се оперирал. Все още си харесвам и момичета и жени :)
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми се мисли какъв хормонален дисбаланс представлява кастрацията, понеже вече не се произвеждат определени хормони. Според мен би трябвало да му е спаднало и либидото в резултат на това.
112
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече хомосексуализъм, толкова по-малко поколение и повече изчезване на нацията.
111
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
личен избор си има човека-негово право е,според мен един ден ще съжалява,а сега това правят неговите родители задето се е кастрирал сам, от него внуци няма да гледаг
110
4
 
4
 
! Отговори
демократ преди 4 години
До Анонимен

ае не съ излагайте ве!!! ся па 'зехте да питате отде са му парите за операциии намесвате и достоен труд ...ае трудете си се там стига сте мънкали кой ви пречи на вас да сте достойни трудоваци нали не ви е измъкнал вашите пари ней ограбил вашият труд - да се оправя как знай демокрация все пак
109
10
 
3
 
! Отговори
Varnenec преди 4 години
До Хитър Петър
Все още ли мислиш,че има някакво божество на нашата планета.Между другото,колко са ..... 1-2-3-4-5-6 или и ние вече,не знаем колко Бога са.Че то ако има ще позволи ли на тоя *** такъв грях :)) Стига с тия Богове - Не Съществуват.А тоя *** в психиатрия или затвор