Реформи в Пътна полиция: Слагат ПОС терминали в КАТ

Мярката щяла да намали опашките пред гишетата
17 юни 2017 16:57,
18
Реформи в Пътна полиция: Слагат ПОС терминали в КАТ
Снимка: архив, Булфото

Липсата на ПОС терминали в столичния КАТ е голям проблем. Плащането на такси в банките е допълнителна финансова тежест за гражданите, каза главен комисар Младен Маринов на брифинг в МВР за мерките, които се вземат за намаляване на административната тежест и опашките по гишетата.

Реформата ще започне от столичния отдел на Пътна полиция, който е най-натоварен, предаде "24 часа". 

Има идея външни за МВР експерти да анализират проблемите с опашките и гишетата, за да дадат своите предложения.

Сега един от основните проблеми са удостоверенията, които хората вадят от други институции при регистрация и прехвърляне на автомобили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работещи ПОС терминали в КАТ Русе няма към днешна дата, въпреки бележките на гишетата, че такива има! Така клиентите са принудени да плащат 15лв комисион *** ЦКБ за 33лв такси в КАТ.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще правите реформа, закрихте КАТ
16
0
 
0
 
! Отговори
Binokel преди 6 години
Simulanti...daje ne mogat da prepisvat ot otlichnicite na eu ...
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са зле да си мислят, че един пост тееминал ще реши проблемите им.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега какво ?!?!?От кат рушветите ще отидат във фирми на наши хора .Гербава работа .Преди катаджиии изпитваха водачите .Сега ДАй ДАЙ .Май корупцията е в повече .Реформите в ..държавицата ..ни са ала бала .
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След премахване на знака за контрол на скоростта със камери, това начинание е венеца на реформата в КАТ. Може да се приеме, че на практика реформата е приключила.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу корумпираните катаджии на пътя - слагайте си камери в колите Отделно като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео Вадите телефона и снимате Като види че е сниман катаджията не сме да върши глупости Катаджията няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Законът за МВР разрешава да го снимате , в чл 3 е казано че те си вършат работата в условия на публичност
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този наш КАТ си е самосавършенстващ се център за корупция. Да се премахне и опрости дейността максимално. В КАТ да остане само пътен контрол. Като си купиш кола, чакаш като смъртник, кохорти чички се хвърлят да търсят някакви номера, стържат с отверки, гледат лошо, ако ги мързи ти казват да отидеш на Майната си, приближена фирма, и там плащаш да то намерят номера на двигателя. Кой вече търси този номер? Пълна трагедия!!! А сме Европейска държава уж но с безкрайно изостанало мислене.
10
5
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Не знаех,че не знаеш.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнаех, че монтирането на ПОС терминал е реформа!
8
2
 
16
 
! Отговори
Мисля, преди 6 години
че в КАТ трябва да остане само " Пътният контрол" и "Административно-наказателната дейност"!!!Както преди години бяха извадени от КАТ "Годишните технически прегледи" и дадени на частни фирми.така и сега спокойно може да бъде извадена и "Регистрацията и отчета на МПС"!!!Вярно,много съпруги,дъщери,любовници,приятелки и други такива държанки ще бъдат съкратени от дремането им зад гишетата,но ето една реална стъпка за съкращаване на администрацията в МВР,в правилната посока!Стига да има воля!!!
7
1
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Ако си намерят хора ,които поне могат да четат и пишат ще е едно добро начало.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са уникални, утре като реформа ще изкарат и пускането на патрулките в движение. Не сте смешни, жалки сте!
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо трябва град с над 1 000 000 души население да регистрира и всичко останало да се прави на едно място? За да има тълпа, простотия, кебапчета и такси. Но поне браво за пост терминали те, трябва да ги има и в общините, а не да се плаща гара някакви социалистически гишенца. Чудя как по света няма Каса в учрежденията?
4
1
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Куха работа.Точно пред гишетата на банките няма опашки.Ще оставите пак леличките да регистрират таралясницитеДа питам.Защо при смяна на собственик се иска валидна ГО.Колко пари налапахте от ЗК за този лобистки закон
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мути, дайте КАТ на един кол център в бизнес парка и ще се реши проблемът ви. Не е много сложно да се сетите. Бабите в КАТ моментално е пенсия и кой от къде е. Не е нужно да има пряк контакт с бабите по гишетата, за да дрънчат пари. КАТ - символ на крупция и не ги применят, понеже можепо този начин да изнудват!
2
3
 
3
 
! Отговори
rave преди 6 години
tova GOVORITELQ na MVR li go kazva
1
0
 
25
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
Това с регистрациите на автомобилите КАТ нетрябва да се занимава,това е доста остаряла практика от времето на развития социализъм.В Европа това е устроено по много по удачен начин,става бързо за броени минути.Дриг е въпроса че каките и лелките от КАТ ще трябва......друго да работят,защото няма да има нужда тогава от кашоните в която записват информацията.....