Монтански драми: Майка и дъщеря в болница след съседски скандал

Едната жена тръгнала с нож, друга я пресрещнала с тухла...
6 юли 2017 09:32,
20
Монтански драми: Майка и дъщеря в болница след съседски скандал
Снимка: архив, Bulphoto

Междусъседска вражда прати майка и дъщеря в болница. Саморазправата се случва в монтанското село Мокреш.

През нощта срещу понеделник Иванка Кирилова вижда съседката си с нож в едната ръка и с камък в другата. "Тръгна към мен и аз видях, че има нож и взех една тухла и я ударих. Побягнах навътре в двора и тя влезе също. На масата имаше една кана, хвърли я по мен, а аз взех едно дърво", разказва случката Иванка. По думите й нападателката е била употребила алкохол.

Боят е ожесточен и предизвиква намесата на съпруга и сестрите й, които са й на гости. Иванка добавя, че и сестра й е пострадала, докато затискала вратата и се опитвала да се обади на 112.

Ударите пращат съседката й в болница с рана на главата и синини по цялото тяло. С нея е и 14-годишната й дъщеря, която е с комоцио и охлузвания, разказва BTV.

Според майката детето й се озовало в чуждия двор, след като било завлечено до там. Христина Вълчева коментира, че е била завлечена, за да излезе, че тя е нахлула.

Според другата версия детето влязло в двора им след нахлуването на майка си и паднало в шахтата.

Жители на селото обясниха станалото със стара вражда с битов характер.

Враждуващите жени са подавали жалби една срещу друга до полицията. Последната на Иванка е около седмица преди инцидента, а последната от Христина – дни след него. Нито един от участвалите в боя няма криминални прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Информацията се поднася на принципа "по лъжичка", за да не се усети за какво иде реч, за да се обърка частта от читателите, които разсъждават според това, което се чете, а не според това, което се случва в действителност. Скоро ще се появи и "нова версия" за случката в Мокреш, после пък ще се окаже, че и тя не е съвсем достоверна. При всички случаи е много съмнително че се съобщава толкова късно, явно от редакцията много са "мислили" по този въпрос.
4
1
 
11
 
! Отговори
dan преди 6 години
Защо продажните медии не съобщиха преди два дни за случая? Когато в Асенов град имаше протести? Докога *** ще вилнеят безнаказано?
3
1
 
27
 
! Отговори
Момо преди 6 години
За тоз случай се говори вече два дена. Тук не сте споменали, че битата е стоматолог, а биячите са онези, чието име не бива да се споменава.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес вече два случая от Монтанско! Напече ги жегата и започнаха да буйстват!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МНОГО ЕПИЧНА БИТКА!