15-годишен отиде да кара кънки, ледът се пропука фатално

Момчето било с приятели, но не могли да го извадят от ледените води
Обновена: 22 яну 2019 21:02 | 22 яну 2019 21:02, Камелия Цветанова
9
15-годишен отиде да кара кънки, ледът се пропука фатално
Снимка: Булфото, архив

15-годишно момче се е удавило в микроязовир, намиращ не между пловдивските села Марково и Първенец, съобщиха от пполицията.

На тел. 112, малко преди 17,00 часа, е подаден сигнал, че момче е влязло в замръзналия водоем, но ледът се пропукал и то започнало да потъва.

Към мястото незабавно са насочени служители на Първо РУ на МВР, спасителен екип и техника от пожарната.

Изяснено е, че момчето е отишло там да се пързаля с други двама младежи.

След пропукването на леда, приятелите му се изплашили и започнали да звънят на свои роднини, без да знаят как да постъпят.

Когато спасителни екипи и кметът на Марково Пламен Кабаков пристигнали на мястото, за съжаление, момчето вече е било под вода. Към момента екипите правят всичко възможно да намерят тялото на детето.


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше?
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ има. Ами чисто и просто народа изпростя и то много. И не Той е виновен.
6
10
 
3
 
! Отговори
питам преди 2 години
Мир на праха му,ама им се чудя и на децата.Защо са решили да се пързалят на такова опасно място?? Тия деца живеят близо до Пловдив, в Пловдив няма ли в някой мол Ледена пързалка понеже в София, в мола има. . Нямало е и възрастен наоколо, инак можеше да го издърпа веднага. Затова казвам.. Няма Господ.
5
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ние като деца се пързаляхме на кънки ама никога в язовир а в замръзнали големо локви не по дълбоки от 30 см каквито имаше около София през 70-те години. С кой акъл са отишли да се пързалят там без да са сигурни че леда ще издържи без да се пропука. Май ние които сме родени през недоносения соц сме били много глупави от сегашните умни и талантливи евроатлантичета. Бог да го прости момчето и съд за тези които не са охранявали водоема и са допуснали детето да се удави.
4
2
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Бог да го прости момчето, съболезнования на близките. Що народ се изпотрепа с тези селфита.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен2ЕХ АКО БЕШЕ ТИ ТАМ.
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лоша работа - всички се хващат за телефона понеже нищо друго не могат и никога не са учени как да постъпят в каквато и да е ситуация.
1
4
 
55
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Така е, като оня въздебелия и майка му обраха спортния тотализатор.. Парите трябваше да са за спорт.. За децата! А, не да се чудят каква глупост да сътворят :(Шепа алчни гадове *** всичко!