Румънски скиор блъсна 9-годишно дете в Пампорово

Детето е с комоцио, закарано е в смолянската болница
19 фев 2019 16:52, Анисия Иванова
10
Румънски скиор блъсна 9-годишно дете в Пампорово
Архив: Булфото

Румънски скиор е блъснал 9-годишно дете в Пампорово, съобщиха от Планинската спасителна служба към Българския червен кръст в курорта.

На място веднага е пристигнал екип от спасители, които са констатирали, че детето е с комоцио, но е в съзнание и без фрактури.

То е транспортирано с линейка до болницата в Смолян за преглед и наблюдение, съобщава "Фокус".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Стар скиор преди 5 години
Както винаги съм казвал - време е за категоризация на скиорите. Искаш да караш отиваш на категоризация. Виждат те как караш и ти дават съответния талон - черен, червен, син, зелен. После няма как по червена или черна писта, да се пуска зелен скиор, а също и обратно. На Пампорово е някаква лудница. Кой може и кой не може да кара, всички са на черната писта под тройката. И гледаш касапница, някакви хора се търкалят по пистата, крещат, викат, блъскат се, линейки. На сините писти се лети ...
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министър пък уби детето си , и ? Нелепи случки стават навсякъде, затова цеховете бяха осеяни с всякакви нравоучителни надписи, лошото бързо става.
5
5
 
2
 
! Отговори
Ебанный в рот преди 5 години
Детето ме интересува на кой богаташ е? Че се е разчуло толкова?!
4
0
 
6
 
! Отговори
Московски преди 5 години
Пиши го неравност на пътя и да бегаме.
3
0
 
15
 
! Отговори
redordead преди 5 години
проблемът на зелените писти е, че има много хора, които се учат и са с все още недобри рекации и контрол, сътоветно, има учещи се деца по на 4-5 години по 15 кила и също учещи се по 100 кила хипопотами, той кат не може да спре и лсюне някое дете...На зелените писти трябва да има нон стоп ски патрули, които да не допускат скоростно каране там...
2
1
 
9
 
! Отговори
до1 преди 5 години
не се открехвай толкова, ударил е детето на зелена писта където в учадтъка има табели да се кара бавно а не шус, ако знаеш какво значи ..
1
4
 
24
 
! Отговори
Един преди 5 години
Вярно ли това е новина? И мен са ме блъскали на пистата с комоцио. Според мен на ден се случва поне по 10 пъти само в БГ. Или новината е, че е румънец? Или че е блъснал дете? На пистата деца и възрастни карат заедно.