Военен почина внезапно в Карлово, прилошало му на работа

46-годишният сержант е участвал в две мисии зад граница
22
Военен почина внезапно в Карлово, прилошало му на работа
Снимка: архив, БулФото

Сержант от военно формирование 42 000 – Карлово е починал в следствие на остра сърдечна недостатъчност, съобщиха от Министерството на отбраната.

Трагичният инцидент със сержант Ерол Бейтулла Бозали – заместник-командир на взвод, е станал около 08.58 ч. вчера сутринта в района на военното формирование.

След задължителен медицински преглед, при който не е имал отклонения от нормите, той е пристъпил към изпълнение на служебните си задължения. Внезапно му е прилошало.

Оказана му е незабавна медицинска помощ. Извикан е и екип с линейка от Спешния център на МБАЛ "Д-р Киро Попов", но въпреки предприетите действия за реанимиране, военнослужещият e починал.

Сержант Бозали е на 46 години, семеен. На служба в Българската армия е от декември 2000 г. Участвал е в две мисии зад граница – през 2005 г. в Босна и Херцеговина и през 2013 г. в Афганистан.

От МО изказват съболезнования на семейството и близките на сержант Бозали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
Самеца до 19 преди 4 години
Понеже ти си от мнооого работещите, можеш да си подадеш документите и да станеш "фуражка", за да си почиваш по цял ден и да си къркаш......
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фуражките по принцип нищо не работят - по цял ден само къркат и нищо не правят. Повечето военни умират на по-млада възраст заради прекомерната злоупотреба с алкохол, за разлика от останалите, които умират заради претоварване с работа.
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, хора отишъл си е човек в разцвета на силите си и то по нелеп начин, а вие сте се хванали за името му. И какво щеше да е различното ако се казваше Иван? Вместо да се притесним от факта, че млади хора умират внезапно, явно от хубавия живот в България, ние се занимаваме с името на човека. Е, това ако не е глупост! Да почива в мир!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да почива в мир. Господ дано да дава сили на близките му...
14
1
 
20
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Няма никакво значение от какъв етнос е бил човекът. Да почива в мир, грозни са коментарите.
13
1
 
1
 
! Отговори
Свой преди 4 години
До 14 ако си пред вярвай ми ти ще го .....
12
2
 
10
 
! Отговори
жалко преди 4 години
Много грубо, човека е имал още някоя година, за да хване хубава пенсия, а той взел че се хванал за палците. Найстина е тревожен факта, че все повече хора в разцвета на силите си , си отиват от проблеми със сърце и кръвно.
11
5
 
13
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Не напразно някога военни и мвр служители имаха право да се пенсионират след 20г.трудов стаж .Смени от по 12ч.в МВР на пътя при -20градуса студ и жега +35градуса със съчетания от невъобразими глупости и изтъркани стави не влияят добре за здравето.
10
1
 
5
 
! Отговори
Свой преди 4 години
До 8 само теб не успях да мина
9
2
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Нацията ни е тотално болна и млади хора умират на работните си места от всякакви професии. И за мен е редно в тази армия да са само българи, щом нашите интереси защитават.И тези прегледи на войници са пълна аномалия и претупване на нещата.Истината е ,че тази армия слугува на чужди интереси нормалните хора се питат чий го крепим ние в Босна, Афганистан, Ирак и къде ли не още не са ни пратили янките за пушечно месо?
8
7
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
Не зная на някои хора за какво са им главите?Като сте големи българи, защо не отидете да служите в БА?И някоя добре платена мисия ще ударите, но не забравяйте, че и другите удрят, а не е игра на стражари и апаши!
7
7
 
10
 
! Отговори
До Свой преди 4 години
Ти не си Свой, а ничий. Етнонационализма не е за порицаване, а за възхвала, защото само той ще спаси света от тоталната, задушаваща и смъртоносна хватка на Мултирасовия Мултикултурализъм, измислен от евреите с цел да подчинят света на еврохристиянската цивилизация.
6
14
 
13
 
! Отговори
Свой преди 4 години
Всички коментари освен номер 5 са абсолютни неудачници.Гледайте чужди армии Американска има и мексиканци и китаици и виетнамци и хора дори с ирански произход ,Руската армия има и чеченци и узбеки и всякакви други ,Френската армия има и алжирци и мароканци и тунизийци и египтяни да не говорим за чуждестранния легион има и българи .Вие сте срам за българското общество дори от новина ,че някой е починал вие отново показвате националистическото и ръсистко поведение .
5
2
 
16
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Трагедия е, че млад човек си е отишъл така нелепо! Мир на праха му и съболезнования на близките! Отделна трагедия е, че човек с такова име и с такава религия е на командирски пост в Българска Армия. Не бъркайте двете трагедии, те са си значими всяка индивидуално!
4
5
 
19
 
! Отговори
Не мога да... преди 4 години
..повярвам на безсърдечието, проявено от хейтърите под тази тъжна новина...Те сякаш не знаят, че има доста български граждани с различен от българския произход, които са дали живота си за България. Справка - военните паметници в селата с преобладаващи български турци.Както и да е - Бог да прости покойния! Съболезнования на семейството му!
3
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тоя българин ли е?
2
20
 
27
 
! Отговори
Втрещен преди 4 години
Елитно формарование на българската армия. Ерол Бейтулла Бозали. Заместник-командир на взвод. Тази държава е вече минало.
1
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да си представя да ме командва лице с име Бозали.Такива навремето ходеха само в Кеча.Наемник продал се за чужди интереси.Всеки ден в България умират много хора и никой не пише за тях.