Почина участник във ваденето на кръста в Берковица

Намерен е в парк, бил е скитник
10 яну 2020 11:58, Александър Попов
38
 Почина участник във ваденето на кръста в Берковица
Снимка: БГНЕС
42-годишен мъж, участвал преди дни при ваденето на кръста в Берковица, е починал в болница.
 
Той е бил открит вчера по обяд в парка "Свети Георги Победоносец" по време на обход на патрулираща охрана, съобщава МВР. Мъжът лежал в безпомощно състояние и веднага били извикани медици от Спешното. 
 
Пострадалият е приет в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана, с опасност за живота, където по-късно е починал. 
 
Към момента е установено, че е водил скитнически начин на живот и на Йордановден е участвал при ваденето на кръста. По случая е назначена аутопсия. 

 


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
Оле ле мале преди 6 месеца
От фейсбук профил се разбра се, че е имал доста заможна сестра, която се е припичала на топло и се е плицикала във водите на топлии и екзотични страни, докато нещастния й брат е бил на обратния полюс. Ако бяхме нормална държава тя щеше да понесе някаква отговорност.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде са били роднините му? От фейсбук се вижда една не много опечалена сестра.
34
0
 
9
 
! Отговори
Маг Гинка преди 6 месеца
Ало, от общината и другите службици не виждате ли какво става около нас. Не ви тръгва добре мандатеца и няма да завърши добре и предишните и сегашните сте едни мекерета.
33
3
 
13
 
! Отговори
Даниел доцин преди 6 месеца
КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ НА ГЛАВНАТА ТУРИСТИЧЕСКА АЛЕЯ НА БЕРКОВИЦА. Заглавие за истината в града на безхаберието и корупцията. Бг. Копланд.
32
1
 
12
 
! Отговори
Фори светулката преди 6 месеца
Боже колко мъка има по тоя свят, ама в тоя град е направо АД с такива управници и държавници. От кол и въже избрани за гнусно зло призвани. Боже ела и ни спаси и на дявола душите им прати. Ояли са се, на кой смърдят и на нормалните хора път няма да дадат.
31
1
 
13
 
! Отговори
Gigibigi преди 6 месеца
Психологът Хавелок Елис дава следната оценка на шансовете на човека за духовен растеж: „Единственото място, където оптимизмът процъфтява, е лудницата.“ Е това си докарахте с 30 години овчедушие в това градче.
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Председателят на Общинския съвет – Милован Жан Панталеев и зам.- кметът г-жа Спаска Георгиева наградиха победителя. За всички останали участници, включили се в тържествения ритуал, имаше парични възнаграждения от 40 лв. Егати богатата община сте или това е фандрък от изборните кинти. Жалко за погубения човечец паднал жертва на властови и лични страсти и грехове.
29
1
 
14
 
! Отговори
Ганов преди 6 месеца
Що не скочи кметицата, нея поне има какво да е грее.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Следва категорично да възразим на подобни внушения, като заявяваме, че Община Берковица е взела необходимите мерки при провеждане на ритуала по хвърляне на кръста на Йордановден. Осигурила е медицинско лице, което е прегледало всички лица, записали се за участие в мероприятието. Ритуалът е проведен при създаден ред и организация. Присъствала е охрана – служители от органите на МВР, за осигуряване на реда по време на ритуала. Ако на това му се казва ред и организация, живи да се оплачем.
27
1
 
12
 
! Отговори
Спиро капачката преди 6 месеца
Верно е. Сградата на община Збърковица и работещите там отдавна е паметник на човешката глупост и поквара.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На 9.1.2020 г. е починало лице от гр. Берковица – Васко (бездомник), което било участвало при вадене на кръста на Йордановден, на ритуал, организиран от Община Берковица. Внушава се, че смъртта на лицето е в резултат на участието му при изваждането на кръста, както и че е проявено бездействие на организираното събитие по повод на Богоявление от Общинската администрация за възпиране и недопускане на такива лица.???? Освен глупост има и обида (бездомник), а те какви са???
25
1
 
12
 
! Отговори
Балтон Копчев. преди 6 месеца
Бедни ми граждани,къде са били ченгетата когато се е случвало всичко това? Чакаме някой да поеме отговорност за случилото се. Всичко е плод на бездействие от страна на местната власт и органите на реда, но с такива ръководители какво може да се очаква.
24
1
 
19
 
! Отговори
Цеко булката. преди 6 месеца
Верно, вместо да помогнат на човека те са се забавлявали, дали са му 40 кинта за пиячка и после кой от къде е. Общинската управа да си понесе отговорността.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Силни и смели мъже скочиха в студените води на басейн „Св. Георги Победоносец” в Берковица. Това е част от написаното от Пианарката на Община Берковица. За благодарност на всички участници са били дадени по 40 лева. Малък град и всички се познават и да се подиграеш с пиян бездомник, като му позволиш да се цопне в студената вода и в студа с единствените си дрехи за пари, това е престъпление от страна на организаторите. Да се сезира прокуратурата.
22
2
 
16
 
! Отговори
Маг Калинка преди 6 месеца
Звездите ми говорят, че ще става много по - зле с таквиз тикви в местната власт.
21
1
 
16
 
! Отговори
Дядо Йоцо. преди 6 месеца
Не виждам бъдеще за Берковица с такива хорица, бедни душички. По делата им и по външния вид ще ги познаете, а те са бледи сенки на кроманьонци.
20
1
 
15
 
! Отговори
Моше преди 6 месеца
А тези в патрулката избиват рибата, шефчето им Амгъл повече.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
патрулката с телените мрежи кърти мифки
18
1
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 месеца
От беднотия е скочил горкия човек , не да се калява.Ужас.Бог да го прости.
17
1
 
13
 
! Отговори
Мадам Курвозйе преди 6 месеца
Бог да прости човечеца. А на Берковчани жална им майка с такива представители на властта.