Мъжът с положителна проба за COVID-19 от Плевен е добре

14 души персонал са под карантина в плевенската болница
Обновена: 8 мар 2020 08:26 | 8 мар 2020 08:26, Александър Попов
129
Мъжът с положителна проба за COVID-19 от Плевен е добре
Снимка: БГНЕС

27-годишният мъж от Плевен, който даде две положителни проби за коронавирус от трите му взети, е в добро физическо състояние.

При постъпването си в болницата преди дни той е бил в стежко състояние, с усложнения от грип.

Още по темата
Мъжът е бил в контакт с около 14 души персонал от болницата в Плевен. От лечебното заведение уверяват, че всички те са били с предпазни маски и в момента са поставени под карантина.

"Постъпил е в болницата преди три дни, със съмнение за пневмония и вече е в много добро състояние. Той е изолиран, както и един човек, с когото е бил в една стая. Седем лекари, които са контактували с мъжа, също са в отделението под карантина", обясни говорителят на УМБАЛ "Георги Странски" – Плевен Момчил Цветков пред Нова тв.

"Тази нощ е протекло издирване на близките на 27-годишния мъж и всички вече са обхванати. Чакаме резултатите към 10.00 ч.", добави Цветков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: Плевенкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От утре всички с противогази.Заповед,,Б.Борисов''
93
0
 
0
 
! Отговори
Ха преди 4 години
сега как се доказва ако е болен никой не го е еня.О къде го е получил.
92
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патоанатомът потвърди че е добре.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Процента на смъртните случаи при 20-30 годишните е 0.2% от заразените. 97% от всички починали е при 60+, по-младите са боледували от други хронични болести, диабет, сърдечни и т.н.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз открих лекарство против всякви вируси .Моля не гледайте телевизия всичките телевизии са платени .
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КироИ у мен все повече се засилва усещането, че преекспонират един (действително нов и гаден) вирус по трудно обясними причини. Ако е глобален фалшив флаг е непростимо, че ни истеризираха така!
88
0
 
0
 
! Отговори
Котка преди 4 години
До Анонимен 95И аз не споря, не съм била там. Просто познавам човек от тогавашния персонал по времето, когато е бил приет neгъра Томас със симптоми, подобни на левкемия.
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две от трите взети- положителни. Ето го пълният смях. Първата- отрицателна, въпреки наличието на симптоматика. За какво иде реч тука? Некадърни лаборантки? Лъжлив генерал? Хм.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткаНяма да споря, ама все ми се струва, че СПИНът влезе с бургаски моряци.
85
0
 
0
 
! Отговори
*у* преди 4 години
До Mariaдаже не ми стана.
84
2
 
26
 
! Отговори
Киро преди 4 години
100 хил. заразени, от над 7 млрд., 80% от тях в Китай, стига бе хора, не е зомби апокалипсис. Вероятно хората заразени са поне 10 пъти повече, 1 млн. но повечето го прекарват като настинка, не се изследват. Както беше с други такива болести, в последствие смъртността се оказа много по-ниска, защото общият брой заболели беше много по-висок. Все пак не забравяйте, че в болницата ходят тежките случаи, с усложнения, а не всички. Не е приятно, още един вирус, който води до усложнения, но не е краят.
83
3
 
17
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
До Ели... и в Италия почна от непътуващ човек.. вариантитите са няколко.. някой прочиства света, нещо става с атмосферата заради размръзването на ледниците.. или чисто и просто наближаваща пандемия в световен мащаб. Няма сила на света, която може да спре пандемия.. камо ли пък нашата държава особено с нашата лоша сампдисциплина на грипове..
82
0
 
15
 
! Отговори
Котка преди 4 години
Изглежда плевенската болница има късмет да тегли все късата клечка. Навремето първият случай на СПИН в България (африкански студент) е бил пак там.
81
1
 
13
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Добре де, от къде го е довлякъл този корона вирус? В чужбина ли е бил? Нали всички на летището се проверяваха? Или само подписват декларация, че не са болни?
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние в Плевен от нищо не се страхуваме, от нищо! Що хора дадохме за Парламента, що човек замина за София, а тук при нас в Плевен живота е тъжен, мрачен и неясен. В града няма хора, няма работа, нищо и не работи, но никои от власт имащите от това нещо не се интересува. Плевен се превърна в град със затихващи функции. В Плевен не останаха хора, освен чиновници. Имаме 13 погребални агенции които перфектно обслужват, просто се бият за поредния си клиент. Даже и да умрем, смята
79
4
 
0
 
! Отговори
asd преди 4 години
изкуствено заразени
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 106,Ако няма какво да кажеш,не сенапъвай .Това е по лошо и от ЧУМА.
77
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
центъра за разработка на биологични оръжия на американците дето е в грузияи гътна доста бедни грузинчета дето ставаха опитни мишки кога ще го закриете
76
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това се знаеше от медицински среди още миналата седмица и се очакваше в петък да се обяви резултата.
75
6
 
8
 
! Отговори
актуално! преди 4 години
Приятелски ще Ви кажа, че едно време, преди 30-40 до като функционираше Военното училище в Долна Митрополия, а в самият град имаше Медицинско училище, града се славеше не с друго, а с това, че човек по всяко време може да лепне ... срамна болест. Плевен е един от най-заразените градове, било със СПИН било ... Бъдете внимателни! Жените тук са майски пеперуди, кацат от един "цвят" върху ...