Мъж се опита да мине през КПП напушен и без книжка

Случката се разиграла на изхода на Варна по пътя за Бургас
22 апр 2020 14:50, Нели Христова
33
Мъж се опита да мине през КПП напушен и без книжка
Снимка: БГНЕС

Без книжка и под влиянието на марихуана, 46-годишен мъж от Варна се опита да премине през КПП-то по пътя за Бургас, съобщават от МВР-Варна.

Мъжът е стар познайник на полицията. Той се е опитал да излезе от града на 18 април, около 16 часа, на КПП в посока юг. Но при извършване на полицейска проверка е установено, че шофьорът е без книжка - свидетелството му за правоспособност е отнето като административно наказание за нарушение на закона за движение по пътищата.

Автомобилът пък бил с прекратена регистрация, а мъжът е употребил наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 3 години
Разрешете евтаназията за болни мозъци,екзекутирайте ги,това са хора,които не осъзнават последствията от действията си!
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 24така е, не сме Англия или Испания и тука загиват и осакатяват в пъти повече хора в автомобилни катастрофи, понеже липсват закони и държава. Например седиш на кръстовището на бул.Черни връх и те помитат...
22
0
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Как е в Испания, как е в Англия, как е на Луната - няма значение! Този човек шофира в България!
21
7
 
6
 
! Отговори
До. 22 преди 3 години
Хората в нормалните държави правят разлика от наркотик до наркотик и коха го е взел. Но и ти като повечето нямат представа какво е в нормалните държави. Гледай клипове в Ютуб напримвркак процедира GUARDIA CIVILв Испания и полицията в Англия в такива случай. А не само да говориш на изуст!!!!
20
2
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Дали г-да журналята ще ни осведомят за наказанието на този ???!!!Щото в една нормална държава, този би трябвало да влезе в затвора поне за ПЕТ години !!!А тук - с глоба , най-вероятно ??!!!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва ви кажа, че по-голяма част (не всички, разбира се!) от депутати и министри шмъркат масово. Не пушат треви и не ползват амфетамини и такива ***. Само качествено бяло. Но това не се говори открито. И поради тази причина никога няма да се съгласят да пишкат в чашка или да им вземат косъм от темето в парламента.Закона важи за прососмъртните, не за законописците.
18
1
 
2
 
! Отговори
ма ний, ма тйе преди 3 години
*** ний ги фаштами, *** тйе ги пускат
17
3
 
9
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До ЧиновникЛичи ти, че нереализирана червена oтpeпкa. Само на вас ви е мечта да живеете на гърба на народа. И понеже вече не става, сега се чудите каква пpocтoтия да спретнете. Междувременно се оказа, че това наркоманче, което уби Милен Цветков е синче на един от най-големите червени капиталисти и спонсори на вашата социалистическа партия. Това ли ви е "Визията за България" бе, другаре?
16
2
 
11
 
! Отговори
Въпросът е, преди 3 години
чий депутатски син е този хубавец?
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай тази смешна "държава". Няма смисъл.
14
1
 
14
 
! Отговори
От Троян преди 3 години
Този направо е постигнал максимума. Да го карат право в затвора!
13
9
 
4
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
Има ли един да не е надрусан в тази държава?=========Има! Онези които НЕ гласуват за треторазрядната мутра от Банкя - БОКО ТИКВАТА!
12
8
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Иначе и ние се друсаме като луди по партита.Но после ни карат със служебни коли, платени с парите на данъкоплатеца.
11
3
 
13
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Има държави по света - да не казвам кои- осъждат на смърт разпространители и консуматори на дрога . Тук до такива мерки не може да се стигне , но доживотен затвор е приемливо , защото такива ако случайно попаднат в затвора бързо излизат и продължават да тровят децата ни внуците ни , и ни убиват по пътищата с мощните си джипове . Ако законодателите не се справят с този проблем , трябва да ги изметем до един от парламента и да изберем съвестни хора .
10
0
 
14
 
! Отговори
Рокенрола преди 3 години
Напафкан, не му дреме. Книжка няма - за какво му е, нали може да кара. Колата - с изтекла регистрация - много ясно, кой ти ходи по държавни инстанции каот може да пафка по созопол, поморие, балчик. Само, че е забравил, че КПП-то не пуши, не спи - а бди!
9
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, явно не е бил син на депутат от ГЕРБ.Иначе със сигурност щяха да го пуснат!
8
1
 
19
 
! Отговори
До полицията.... преди 3 години
И вие какво направихте с тази твар ?Ако написаното е вярно, той е направо за панделата.
7
6
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Има ли един да не е надрусан в тази държава?
6
3
 
8
 
! Отговори
28374 преди 3 години
И той предния ден е празнувал с приятели и оттогава са следите от наркотици. Сега повторно прави опит да напусне Варна, но пак нищо заради по-сериозното нарушение заради отнетата книжка. На пък сме храбреци с бабите и майките с деца в парка.
5
1
 
15
 
! Отговори
Разсилен преди 3 години
"Последни сме по свобода на словов Европа, но припомням ви отново,че първи сме по свобода на тия,дет' трябвало е да лежат в килия..."