Камион и кола се удариха на пътя Михалково – Кричим

Четирима души пострадаха при инцидента
1 юни 2020 15:22,
3
Камион и кола се удариха на пътя Михалково – Кричим
Снимка: БГНЕС илюстративна

Четирима души са пострадали при катастрофа по пътя Михалково – Кричим. Това съобщиха от полицията в Смолян.

Още по темата

На 31 май 2020 г. около 14.30 часа на третокласен пътв участъка с. Михалково – гр. Кричим е възникнало пътнотранспортно произшествие между два автомобила, при което са пострадали участници в движението.

На лява крива товарен автомобил „Дачия Дъстер" с пловдивска регистрация, управлявана от 54-годишния А. Д. от гр. Стамболийски се удря в лек автомобил "БМВ 325И" със софийска регистрация, собственост и управляван от 23-годишния М. В. от гр. София.

Ранени са пътниците в лекия автомобил – две 20-годишни жени от гр. София, като едната е със счупена кост на рамото, а другата - с множество травми по лицето. Ранен е и водачът на товарния автомобил, който е получил травма на главата, контузия на гръден кош и коремна стена. Натъртвания в областта на таза и гръдния кош е получила 50-годишна пътничка в товарния автомобил. Двамата пострадали от товарния автомобил са освободени за домашно лечение, а останалите са транспортирани до „Спешна помощ“ в гр. Пловдив.

Щетите и причините за произшествието са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста джипове се водят товарни според документите дадени от производителя. Вероятно и този Дъстър е такъв - товарен автомобил до 3,5 тона.
2
1
 
2
 
! Отговори
Stol S преди 3 години
Corona viruse covid 19
1
0
 
12
 
! Отговори
Peter преди 3 години
"По публикацията работи: Павел Гълъбов""Камион и кола се удариха..""товарен автомобил Дачия Дъстер...". Знам, че Dacia не са стока, ама чак пък камион..Този Павел, за 2-ри път го забелязвам :-) Браво :-)