Борисов към Специалните сили: Гответе се така, че да оставате живи!

На вас разчитаме най-много, похвали ги премиерът
4 юли 2020 11:00, Петя Славова
134
Борисов към Специалните сили: Гответе се така, че да оставате живи!
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам ви по случай връчването на бойното и представително знаме на Съвместното командване на специалните операции. Това, което съм поел като ангажимент, 300 000 патрона вече имате, казармата се строи.

Още по темата

На 18-и март, когато ви е празникът, ще бъдете в новата сграда. Всички имате жени, деца, родители, тренирайте, гответе се така, че да оставате живи, да сте здрави, да сте крепки. Войската, на която най-много разчитаме, са ето тези - това са тези, които вършат най-много работа. Пазете се живи и здрави и честит празник", заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на гостуването си в гарнизон Пловдив.

На тържествената церемония присъстваха още председателята на Комисията по отбрана в Народното събрание ген. Константин Попов, вицепремиерът Красимир Каракачанов, народни представители, кметът на Пловдив Здравко Димитров и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

Знамето бе осветено от Негово Високопреосвещенство пловдивският митрополит Николай, предаде "Фокус". Премиерът и допълни, че имало много съпротива за това формирование, тъй като били нужни допълнителни средства за бронирани машини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Боко!!!!!
113
1
 
1
 
! Отговори
Тиесто преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТова, което си написал е стойностно, но това с "хахахаха" - хаханията ми идва малко вповече. Минус за това ти поставям...сега!
112
3
 
11
 
! Отговори
Додо преди 3 години
1. Силна наборна армия2. Поощряване на патриотизма, родолюбието и етнонационализма, по примера на Орбан 3. Силна гранична охрана с минирани полета а по море с мини по водните ни граници4. Разрешаване на свободното притежание на огнестрелно оръжие с цел самоотбрана5. Връщане на смъртното наказание6. Връщане на Вероучението в училищата7. Поощряване на диаспората към завръщане в България, с оглед предстоящата световна катастрофа и новият световен ред Това е схемата. Всичкp друго е маловажно
111
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диспечера на порциите вече не може да заспи след снимките в спалнята му!!!! Само като се сети, че са могли да използват личния му пистолет и припада като девица от паник атаки!!!!
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шехерузада116Какво отказва една жена по време на месечния й цикал?!?!?! През останалото време е била съгласна!!!!
109
2
 
6
 
! Отговори
Шехерузада преди 3 години
И им го рече......."Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си."Какво ли отказва господжата пък всеки месец!!!!!!
108
2
 
10
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Сегашните измислени "специални сили" биха били избити в рамките на час от подразделението за бързи операции на НШЗО "Хр. Ботев" от Тошовото време, или от полка базиран в Елхово. Днешната армия е един жив майтап.
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гл.редакторе я вземи и се съмоубий бе какви са теа Статии?
106
0
 
8
 
! Отговори
Шехерузада преди 3 години
Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си.
105
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ми се иска тази същата тази армия да те свали, консерво от суджук дебела.
104
0
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Имам една консерва, в хладилника, и вече няколко пъти я вадя и прибирам, от страх, че ако я отворя, отвътре ще излезе Баце, да ми обяснява как денонощно мисли за нас....
103
1
 
7
 
! Отговори
Шехерузада преди 3 години
"Никой бизнесмен не ме е упрекнал в рекет и корупция. Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване", допълни Радев.
102
0
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Държава която се тресе от Скандали -едни кюлчета злата и евра -едни Каки Говорят -едни Бръмбаргейти-Едни стари самолети Ф 16 ЗА КОИТО ЩЕ ПИШЕ ЧЕ В ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ СА БИЛИ КУПЕНИ ЗА НАЙ МНОГО МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ!! и сега се правим на девочки ощипани моми - и се правим на птицата ему като си забиваме главата в пясъка -Каква Армия имаме ?? С кого ще воюваме - Та дори Македония ще ни смачка -Армията ни е "ЖЕНЕНИ С ДЕЦА" (сериала) жени дебилки с мъже *** се срещат като войници и се женят!
101
1
 
8
 
! Отговори
до еее преди 3 години
Няма такива витамини.....---------------Аааа, има, има..., у "Гардероба" на Винету има всичко!!!!!
100
0
 
4
 
! Отговори
еее преди 3 години
Няма такива витамини.....
99
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, какво ни се стовари....
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 103Не е много ясно, смърдииии.
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
EЙ, БЪЛГАРИНО, УСЕЩАШ ЛИ КАКВО СТАВА?
96
2
 
7
 
! Отговори
Не е в час преди 3 години
С какво се занимава? Страната гори, всичко ще затвори и ще умрем, като затворени мишки. От седмици стои около 160, днес 180 а никакви мерки. За 15 случая ни затвори, сега 180 и нехае. Пуска мачове, дискотеки, ресторанти, не затваря квартали, събира заболели чужденци. Гърмим отвсякъде, а той проверки на пътища. Къде ще се пътува, като се потъва. Скоро гърците ще затворят и Кулата и цял свят ще го сочи, как се е справил. Чавка ли, магасърка ли му е изпила мозъка?
95
1
 
12
 
! Отговори
до к.95 преди 3 години
Обяснението е просто: На ББ най-много му се удава да реже ленти на каквито и да било обекти и да прави контрол на строящи се пътища. Не е строителен инженер, нито е завършил Водоснабдяване в УАСГ,но качи джипа, спре се на някой строящ се лот на АМ или участък на второкласен/третокласен път, стигне до багеристите и започне: "Как сте, момчета? Работите ли, държите ли фронта?" Онези отговарят зарадвани, че Падишахът им обръща внимание, а той завършва: "Работете,че май само вие работите, хайде чао!"