Майка опита да вкара хероин в ареста за сина си

Жената скрила наркотика в маратонка
29 юли 2020 13:47, Ния Христова
9
Майка опита да вкара хероин в ареста за сина си
Снимка: Pixabay

Майка направи опит да внесе на сина си хероин в ареста, като скрила наркотика в маратонка. Количеството от 0,5 грама било открито от надзирателите, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе, цитирани от "Монитор".

При спецоперация срещу наркоразпространението в Русе на 16 юли т.г. са задържани 35-годишен мъж и три жени – на 20, 24 и 27 години. Мярка за неотклонение "задържане под стража" е наложена само на мъжа, който е син на 69-годишната русенка. На 25 юли тя посетила ареста, за да занесе на сина си дрехи и обувки, но била сложила хероин в едната маратонка.
 
На майката е наложена мярка "парична гаранция". Предстои да бъде изяснено и участието на жената в престъпната дейност на сина й.
 
В хода на операцията на 16 юли на адреси в Русе бяха открити 50 г суха тревна маса, реагирала при полеви тест на марихуана, 160 г метамфетамин, 2 г хероин, 2 г пико, прибори за разфасоване и разтегляне на наркотиците, както и мобилни комуникатори. 
 
Продължи работата по случая под надзора на Окръжната прокуратура в Русе. Извършени са още обиски и претърсвания. В избени помещения на ул. "Тулча" са открити и иззети още 43 г хероин, както и електронна везна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
МАЛЕ МИЛА преди 3 години
Тия чада на демократичния преход
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майка Орлица!
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е майка българска юнашка. Няма да си зареже детенцето в затвора без хероин, я. Той преди това е бил много добър ама някой го подлъгал и ето сега в затвора трябва да му го носи
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да забравя панаира, който преживах с група *** куки, когато карах консумативи за кухнята на ресторанта в един хотел. - Абе, колега, шотооо и аз бях шофьор едно време! - каза полицаят.- Не съм шофьор, а управител в ресторанта и се налага, да купя нови неща.- ЕМ хубу де, ся, ко ми са правиш! За какво са ти те ножове? Ше колиш ли някой! Тея важета за кво са? Ахааа! Везна, ръкавизко ... какво правите в тая кухня бе?Добре, че сосбтвеника беше от ГЕРБ, че катому казах името ме оставиха...
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добра майка.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуникаторииииии! Мобилниии комуникаторииииии! ААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ