Близо 1000 туристи от Беларус ще почиват у нас през септември

Сезонът в Слънчев бряг ще продължи до октомври
14

Глътка въздух за хотелиерите по морето, които се канеха поетапно да започнат да затварят след 10 септември заради липса на туристи.

Първите за сезона туристи от Беларус кацнаха днес с чартърен полет на летището в Бургас. Те ще почиват в Слънчев бряг, съобщава Bulgaria ON AIR.

Част от хотелите в Слънчев бряг ще останат да работят до 3 октомври. Предвидени са пет полета до края на септември.

През миналото лято в България са почивали близо 100 000 туристи от Беларус. Някои от тях отново се връщат в страната ни макар и в края на лятото.

Освен семейства с деца, сред почиващите има и медици, които са били на първа линия в битката с COVID-19.

С чартърните полети през септември у нас ще почиват не повече от 1000 летовници от Беларус.

От средата на август в Слънчев бряг почиват и туристи от Израел, след като страната ни беше извадена от ограничителния списък за пътувания.

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тия от Беларус сигурно са от опозицията . Нали сме евроатлантически настроени та идват тука на инструкция от американските партньори
12
1
 
1
 
! Отговори
плана Моисей преди 9 месеца
До НЕСЕБЪРНе забравяйте световния ционизъм!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До АнонименТоку виж са останали завинаги да ни окупират отново! По-добре да е турско!
10
2
 
8
 
! Отговори
НЕСЕБЪР преди 9 месеца
От средата на август в Слънчев бряг почиват и туристи от Израел, след като страната ни беше извадена от ограничителния списък за пътувания.НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ИЗЧАДИЯ ОТ ЕВРЕИТЕ-ТУРИСТИ. НИЕ ИМАМЕ ХОТЕЛ НА МОРЕТО И НЕ ИСКАМЕ ИЗОБЩО ТУРИСТИ ОТ ИЗРАЕЛ, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА ЕВРЕИ. НЕ САМО ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ НАКРАЯ, НО ИСКАТ ДА СЪДЯТ ХОТЕЛА ЗА НЕЩО, КРАДАТ КЪРПИ И ЧАШИ, ДЕФEКИРАТ ПО МОКЕТИТЕ! ДАНО НИКОГА ДА НЯМАМ ЕВРЕИ ГОСТИ НА ХОТЕЛА
9
2
 
6
 
! Отговори
РептилАсосиешън преди 9 месеца
Хубави са, но много зарази носят. Да знаете, че презервативите не ви предпазват от всички болести.
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до там ли е докарахте да се радвате на 1000 туриста и то от друга бедна държава?Усещате ли как БГ се търкаля по нанадолещето на провала като държава?Новина че идвали 1000 бедна туриста, олеее майко продалжавайте да сечете горите и да застроявате мръсното море и само след няколко години ще се радвате и на 5 Сомалийци дошли на Слъняев бряг
7
2
 
8
 
! Отговори
Активист на БСП преди 9 месеца
Най-вероятно ще е безплатно! Да покажем на Европа колко сме гостоприемни !, И че сме против побоищата в Беларус,нищо че тук жандармерията и Делта гард смазват от бой българите!!!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Точно бройка близка до властта... Да почине малко преди войната. България да затвори границите си за тея Соц ***.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е супер по- малко протестиращи с 1000 души срещу Лукашенко дали той самият не им урежда тези воаяжи ,че да разтуши малко народа както нашите помпат с 50 лева най- унизените в страната ни ..на фона на милционерските пенции и на щабните плъ.хо..ве , щото на действащите офицери са заслужени който е карал казарма знае - те си бяха наравно с войниците в казармените небивалици
4
3
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
Да се надяваме, че почивките им не са уредени от ес и нато, както беше уредено посещението в правец на ислямистите от ид.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
При Лукашенко е лошо, нали?
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Глей как се прави. ЕС отпуска пари на белоруската опозиция за протести. Опозицията протестира от 09.08 до 09.09 и като бонус за усърдната работа получава карти за почивка на българското черноморие, платени от ЕС, а както знаем част от парите на ЕС са наши пари. Та значи. С нашите пари плащат картите за почивка на отличили се белоруски опозиционери на нашето черноморие.
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тея горките и те ще бягат от там, като излязат от соца. Или пак са подбрани членове на Диктатора.