Директорът на Спешна помощ - Пазарджик е с COVID-19

Част от екипа е поставен под карантина
7 ное 2020 18:56, Анисия Иванова
7
Директорът на Спешна помощ - Пазарджик е с COVID-19

С коронавирус е заразен директорът на областния Център за спешна медицинска помощ в Пазарджик. Част от екипа му е поставен под карантина.

Във Facebook страницата си д-р Борис Манев съобщава, че е подложен на тежка терапия и здравословното му състояние не позволя дистанционно управление на звеното.

“Съжалявам, но в този момент не мога да бъда координатор за хоспитализации на пациенти с Covid! Пазете се!“, казва в профила си д-р Манев.

Създадена е група между отделните звена в областта за бърза реакция, за да няма ощетени пациенти. Временно управлението на Спешна помощ се поема от д-р Благовеста Стоянова.

За последното денонощие положителните на Covid в региона са 65 души. От многопрофилната болница в Пазарджик отново отправиха апел за помощ към доброволци, тъй като медицинският персонал е изтощен.


7
Още от Страната
Огнището на COVID-19 в социалния дом в Твърдица се разраства
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 седмици
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко виждаш ли ,колко хора ,доктори ,учители ще тежат на съвестта ти ,ако имаш такава и ако не си психично болен
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Реалната сума която иска една нормална здравна система на месец от всеки член е около 50 евро. Като вземете да плащате средно на глава по една стотачка ще има светлина в тунела. Тъмните също трябва да плащат. В момента с трици маймуни се ловят
3
2
 
2
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 3 седмици
Такава здравна система, която се срива пред едно малко по-тегаво грипче, огън да я гори!

Недофинансирана, окрадена, с лоша материална база, зле мотивиран и зле подготвен персонал, с лоша организация...

Закривай!
2
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
От Луната ли пишеш?
Или си извънземно?
Някой да е казвал,че има безработица при лекари и сестри, та сега като хората са болни, веднага от този фонд да се запълнят липсите.
Мутафчийски ви казваше да се пазите, ама вие ме пишехте заплашителни писма. Цяло лято мърсуваха по площада и хвърляха малотрайни хранителни продукти с цел да се разболеят хората, сега злорадствате.
Генетично увреждане е , но все пак и Господ ще ви прости мизериите, дето ни правите, ако се пазкаяте на смъртния си одър
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
65 положителни и те са изтощени?!? От тези 65 да кажем че 15 %са за хоспитализация,което не е,но да кажем, че да. Това са 10 човека. Не могат 10 човека на ден повече да обслужат? То вярно май си няма здравна система и сега лъсна голото дупе.