Полицията в Пазарджик задържа 52-годишен наркодилър

Количеството на намерената дрога е 14.6 грама
3 дек 2020 07:27, Ния Христова
2
Полицията в Пазарджик задържа 52-годишен наркодилър
Снимка: Pixabay
По време на полицейска акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества в Пазарджик е задържан дилър на наркотици. Полицейската операция е проведена от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Пазарджик под наблюдението на Окръжната прокуратура, предаде в. Монитор.
 
Екипи са извършили претърсване в къщата на 52-годишния пазарджиклия М.В. Бил е открит прозрачен плик с бял прах, който на полеви наркотест е реагирал положително на кокаин. Количеството на намерената дрога е 14.6 грама, открити са и още няколко мобилни телефона и SIM карти.
 
Всички веществени доказателства са иззети. Установено е, че дилърът е разпространявал високорисковото наркотично вещество на територията на областния град и населените места от общината. Мъжът е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.
 
С постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на арест е удължен със 72 часа. Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му престъпна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
бр преди 3 години
Хванаха един. А те колко са?Дайте им сега по 30%. Че са си свършили работата.