Брънзалов към хората с ваксина "Астра Зенека": Бъдете спокойни!

Според него не трябва да се остава само с една доза от ваксината
Обновена: 13 мар 2021 09:24 | 13 мар 2021 09:23, Валерия Белчевска
141
Брънзалов към хората с ваксина "Астра Зенека": Бъдете спокойни!
Снимка: Кадър Нова тв

Аз съм убеден, че няма да се намери причинно-следствена връзка между смъртта на жената от Пловдивско и поставянето на ваксината. Ако бях нейния личен лекар, след преглед, също бих поставил ваксина. Това заяви пред Нова тв заместник-председателят на Българския лекарски съюз и член на Националния оперативен щаб д-р Николай Брънзалов.

Той посочи, че медицината не е астрономия и не може да се изчислява на 100% и да се дават гаранции на 100% при кого какво ще се случи.

"От 33 години ваксинирам хора. Като общопрактикуващ лекар, в нашето съсловие годишно поставяме около 1 млн. ваксини. От вчера си задавам въпроса кое вещество може да предизвика такава изява. Нямам отговор. Клиниката, която споменават, е типична за съвсем друг тип заболявания, а не за постваксинална реакция", добави Брънзалов.

Зам.-председателят на БЛС призова хората с поставена доза от ваксината на AstraZeneca са бъдат спокойни и да поддържат връзка с личните си лекари и поставилите ваксината.

"Огромен е броят на пациентите, получили тази ваксина. Не само в България, а в световен мащаб. Говорим за милиони хора. Тези случаи, които се съобщават като странични явления, са изключително малко. Не мисля, че са свързани с веществото, което се поставя - въпросната ваксина", убеден е д-р Брънзалов.

Медикът каза, че не е препоръчително хората с първа доза от Оксфордската ваксина да получат втората си от друг препарат.

"Не мисля, че е редно да остава само една игла. Технологично така е поставено, че трябва да има и бустерна доза", обясни още членът на Националния оперативен щаб.


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
3
 
! Отговори
Мамалигаров преди 1 месец
Брънзалов към хората с ваксина "Астра Зенека": Бъдете спокойни, гробни места ще има за всички!
125
0
 
1
 
! Отговори
Калинка Гербова преди 1 месец
Шайката е в паника, поръчала и предплатила девет милиони дози Астра Зенека, незнайно как изчезнаха новопристигналите ваксини на Пфайзер и Модерна, и сега след първия смъртен случай на ваксинация на изключително рисков пациент с оксфордската ваксина не знаят какво да правят. Вадете скритите ваксини, ако вече не сте ги продали на далавера и не обвинявайте населението за вашия провал. Вие от шайката защо се ваксинирахте с РНК ваксини, а не с астри? Защо не дадохте пример на населението?
124
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Бъдете спокойни" - Всички ще умрем ...
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксинацията на юруш тепърва ще води до нови жертви!

Всеки разумен човек преди ваксинация трябва да си направи пълна кръвна картина за да види дали е предразположен към тромби. Освен това е редно да мине през преглед при пулмолог и да си направи изследвания за алергии.
Чак след това и с готовите резултати да се посъветва с джипито си дали да се ваксинира.

Бързата *** слепи ги ражда!
122
1
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 119 преди 1 месец
100 % е от тая шайка, на гербаджиите!!!
121
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бъдете спокойни....................да.....................и да умрете, няма страшно, само ще станете част от статистиката!!!
120
2
 
12
 
! Отговори
К.Николова преди 1 месец
Искам да те попитам, хг-н Брънзалов, ти с коя ваксина се ваксинира! С Астра Зенека ли, че си толкова спокоен. Ако наистина мислите за здравето и брагополучието на народа си, осигурете му право на избор. Не простолюдието да го масово васкинирате с тази много съмнителна ваксина, а себе си и вашите близки да ги ваксинирате с продутките на "Пфайзер" и " Модерна". Свидетел съм на тази ваксинация по втория начин!!!Дайте право на избор на всички хора в тази страна Всичко друго е фалш и лицемерие.
119
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По принцип не бих се доверил на медик със звучното име Бръндзалов. А ако е и от шайката на ГЕРБ - изобщо!
118
3
 
17
 
! Отговори
К.Николова преди 1 месец
как да сме спокойни. Става дума за сериозна алергична реакция. Жената е била добре, а 12 часа след това оттекъл бял дроб!!!Тази ваксина е опасна. Трябва да се забрани да се прилага на нормални хора! Всичко друго е геноцид или корпоративни интереси за сметка здравето на обикновените хора.Не искаме да се чувстваме като опитни мишки и не го заслужаваме.Цяла Европа я отрича, а ние от другия четвъртък ще започнем отново да я биеме. До следващата смърт! Хора , това не е нормално .
117
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами прав е донякъде, бъдете спокойни , няма смисъл да се притеснявате ако нищо не може да направите по въпроса. И без това сте си били първата доза от отровата, биите си и втората щото са дадени пари, поне да се използват , да не хващат прах тия препарати.
116
2
 
14
 
! Отговори
Брънзалов преди 1 месец
Бъдете спокойни, само един път се умира.
115
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя доктор да беше включен в листите ,май е късно
114
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СПУТНИК ИЛИ НИЩО
ВНЕСЕТЕ Я ,НАЙ-НАКРАЯ
113
2
 
22
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Брънзалов ни казва,бъдете спокойни,вие може да не сте следващия.
112
3
 
6
 
! Отговори
Спокоен преди 1 месец
Е, то така или иначе всички ще умрем, няма за какво да се притесняваме. ако не днес, ще е утре, или по-нататък.
111
1
 
15
 
! Отговори
До 3х преди 1 месец
Нещо ама хич не си в час,парите се изкарват от такива Пропагандатори на Фармацевтични продукти,като тоя по горе!
110
34
 
3
 
! Отговори
XXX преди 1 месец
Как не ви омръзна да пишете глупости, не се ли срамувате да изкарвате пари по недостоен начин? Да, ваксинирах се с Астра Зенека на 9.03 и единствената реакция беше леко затопляне на мястото на инжекцията, отзвуча до другата сутрин. Не сте ли в състояние да свършите нещо полезно, разбирачи-вирусолози вместо да плюете по форумите?
109
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали сме участници в тестване на ваксини- записвайте си нежеланите реакции и смъртни случаи и уведомете производителя.
108
3
 
29
 
! Отговори
ХРАНИЛКА преди 1 месец
И ТОЯ Е НА ХРАНИЛКАТА....
107
3
 
4
 
! Отговори
порко подрисоф преди 1 месец
бъдети спокойни рибята. положението е всичко кос а на небето е много хубаво. от миши бирочето го знам.