Радка Аргирова: Непрекъснато ще има нови варианти на COVID-19!

Тя смята, че трябва да има НОЩ за борба с коронавируса
Обновена: 18 апр 2021 14:11 | 18 апр 2021 14:05, Петя Славова
51
Радка Аргирова: Непрекъснато ще има нови варианти на COVID-19!
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg


Антителата срещу ваксините успяват да неутрализират, макар и в различна степен. Ние година и 4 месеца сме с един щам. Ваксините, които се произвеждат днес ще бъдат ефективни, едва ли ще се наложи 2 пъти в годината да се сменят ваксини. Това заяви пред БНТ вирусологът проф. Радка Аргирова.

По думите ѝ е всички хора не искат втора доза на ваксината на "Астра Зенека".

Още по темата

 "Налице е световна търговска война, с "Джонсън и Джонсън става същото". Всички ваксини имат нежелани ефекти. Не трябва да се смесват ваксини, хора с първа игла на "Астра Зенека" да си поставят втора игла с РНК ваксина", категорична бе проф. Радка Аргирова.

По думите ѝ Национален оперативен щаб за борба с коронавируса трябва да има, който трябва да прави разбор ежедневно или през няколко дни.

Според нея хората не са уверени, че навреме се отваря и затваря.

 "Медицински експертен съвет продължава да съществува и не е разпуснат. Очаквам коренно различен щаб", добави проф. Радка Аргирова.

Тя коментира и информацията за изолиране на български вариант на коронавируса от 2 лица в България.

 Този нов мутант е идентифициран точно, но трябва да се потвърди. Непрекъснато ще има нови варианти", допълни проф. Радка Аргирова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Най-новото преди 2 години
И друга информация ,която евентуално би била полезна-Астра Зенека дава усложнения до 10-14дни след първото боцване.Ако нямате такива ,не се притеснявайте за втората игла. На Пфайзер , повече от усложненията са след втората ваксина.
29
0
 
1
 
! Отговори
Най-новото преди 2 години
Последна информация за ваксините-mRNA-които са Пфайзер и Модерна(но повече Пфайзер) дават 44.9 тромбози на 1 милион.Векторните ваксини като Астра Зенека и Джансън,дават съответно-1.6 и 1.2 на милион.Например Джансън на 6.8 милиона е дала 6 тромбози.Така,че наистина войната между компаниите се вихри с пълна сила ,Пфайзер си мълчи за неговите почти 50 случая на милион,а раздухва случаите на Зенеката и Джансън.
28
1
 
4
 
! Отговори
Един888 преди 2 години
До Анонимен 12Какви са останалие цели на 'пандемията'? Може би достигане на високи нива на безработица умишлено и спускане на безусловен базов доход, намаляване на населението (несигурност за бъдещето и нежелание за раждане и отрглеждане на деца, избягване на социални и физически контакти заради Ковид, ?ежегодно ваксиниране?), преминаване към дигитални форми на разплащане без никакви възможности за изполване на банкноти и монети, Световно правителство и върховен лидер, както и белега му ???
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радке стига лъга бря ,ще те подгонят сценаристите )
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече предпочитам да гледам ампули и спринцовки, отколкото физиономията на тая. Някак си вирусът ми изглежда по-безопасен от нея.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До епидемиологА за начало трябваше да изобретят течност, която дори да не помага много, поне да не вреди. Просто за да накарат човечеството да свикне с ежегодния процес и го приеме за нормалност. Но нито изобретиха такава безобидна течност, нито предвидиха че фирмите производители от алчност ще започнат търговска война, под кръста.
24
0
 
10
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Разбира се че ще има нови варианти. Така си е било с грипа, от как свят светува.Просто противогрипните ваксини не се харчеха много, та затуй се наложи да се изобрети грип в Ухан със съдействието на Фаучи и Гейтц и тоя медиен шоков шантаж и смяна на името . Мечтата на филантропите, цялото население да бъде надупчвано веднъж-дваж в годината е на път да се осъществи. Така след време могат и да регулират 'естествения подбор на прородата по свое усмотрение.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, Бабо, вече сме 21 век, никой няма нужда от твойте глупости! Едно и също нещо дрънкаш без никаква обосновка!
22
2
 
6
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
Да Радке докато не набоцкате всички няма да мирясате, после пак и пак... докато не ви занулимн ние радке-ле...
21
0
 
4
 
! Отговори
S преди 2 години
Как един щам от началото. Нали вече няколко бяха. Сега заради ваксините бил един. Бог с нас! Бъдете здрави!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"всичко е част от изпълнявания план да ни отнемете всички права, всявайки ни страх от вирус"Абсолютно сте прав! Хората покрай този вирус спряха да се страхуват от кемтрейлс, 5G и таласъми!
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Статистика за година"... не се ваксинирай ...спри да се тъпчеш с лекарства!"Обясни го това на всички болни - тези, порязали се на ръждив пирон, на хората с диабет и на по-старите с аритмия на сърцето. ВеднагА ще те послучат, разбираш ли.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 15ААА - разбирам, само в половината страни хората умират от Ковид, в останалата половина - не.
17
3
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Затвори си устата! В Германия и Франция отдавна си решиха проблема с Астрата, на теб ли да вярвам бе, бабо! Ти дори не знаеш как действат ваксините! Смотана конспираторка, търговската война водела до тромби в мозъка! *** история!
16
0
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Население на света - 7.5 млрд, умрели 3 милионаУмрелите са 4 на всеки 10000.В Бългатия - 7 милиона население, умрели 16000.Умрелите са 22 на всеки 10000.5 пъти по-висока смъртност за България от света.Извод - Пандемия няма, ваксини не са нужни.Българите са много болни ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ!
15
1
 
6
 
! Отговори
я преди 2 години
Антителата срещу ваксините успяват да неутрализират, макар и в различна степен.Невероятна мисъл, егати професора, явно бая пари е платила за тази титла.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антителата срещу ваксините ?!?!?!Какви глупости пишете бе жмурналятааа?!?!А ако докторицата е казала това по-добре да я утепане на площада с камъни за да не се мъчи.
13
5
 
15
 
! Отговори
Статистика за година преди 2 години
За 1 година в целия свят са умрели 2 души от 10000.Каква пандемия, бе, измамници?В България са измрели 5 пъти повече!Защото българите са много болни и здравеопазването ни е гола вода...Българино, не се ваксинирай!Живей здравословно - спортувай, движи се, не яж вредни храни, отслабни!Откажи цигарите, алкохола, спри да се тъпчеш с лекарства!Слез от колата, не купувай европейските *** от големите вериги!!!Готви си вкъщи, послушай природата!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се,че една от целите на вирусната криза е перманентно ваксиниране, дегитализация и роботизация, за сметка на човешкия фактор.
11
0
 
2
 
! Отговори
е що така преди 2 години
Над всяка статия за Бойчето има негова снимка, а на Радето не слагате!