20-километрова опашка се образува на "Дунав мост"

През пункта за денонощие преминават между 1200 и 1400 тежкотоварни автомобила
Обновена: 16 юни 2021 14:43 | 16 юни 2021 14:41, Ния Христова
4
Колона от над 20 км се образува на "Дунав мост" тази сутрин. Вече няколко дни трафикът на границата с Румъния е изключително затруднен, предава Bulgaria ON AIR
 
Миналата вечер камионите останаха наредени близо от двете страни, близо до градчето Мартен. Именно там наскоро местни жители протестираха срещу камионите и засиления трафик, който пречи на много хора да пътуват нормално до работните си места.
 
От Главна дирекция "Гранична полиция" днес коментираха, че пунктът работи на максимален капацитет и всички гишета са отворени. 
 
Според данни на "Гранична полиция", през пункта за едно денонощие преминават между 1200 и 1400 тежкотоварни автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
Какво стана бе, нали уж имаме нови шефове и на митниците и на Гранична полиция? Нали уж новите лица на фигуранта щяха да оправят България? Глу.паци наивни, май не усещате какъв хаос и ужас се задава за изстрадалата ни държавица.
3
7
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Защо в България Гранична Полиция и Митничарите пречат на Хората и Бизнеса ???Когато трябва да се прекарат Наркотици и Мигранти веднага отварят Границите .Трябва Служебното Правителатво да изчегърта и тези Корумпирани Началници назначени от ГЕРБ - всички знаем че Митниците са черната каса на ГЕРБ , ДПС , БСП и ВМРО .
2
2
 
6
 
! Отговори
1926 преди 2 години
Гранична полиция са най-големите лентяи в държавата, на всички граници е леш
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е заради магистралната инфраструктура и епичното строителство на преждиуправляващите.За към Дунав Мост 2 е същото - спират тировете още на околовръстносто на Монтана и пак е много голям трафика.