Петима са ранени при удара в Кресненското дефиле

Движението в района е затворено и в двете посоки
Обновена: 11 юли 2021 17:28 | 11 юли 2021 17:20, Красимир Ангелов
39

Снимка: БГНЕС

Петима души са пострадали при тежката катастрофа, която затвори главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле, съобщава БГНЕС. На този етап не е ясно състоянието им.

Още по темата
Катастрофата е станала 20 минути след 15 часа днес. Два автомобила са се ударили в района след пътен възел Брежани в посока ГКПП-Кулата.

Към мястото веднага са изпратени три линейки и една пожарна.

Движението на ППС в района се осъществява в едната пътна лента. То се регулира от намиращите се на място полицейски служители.
 


39
Още от Страната
Много слънце и малко дъжд в планините в понеделник
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 35...Незнам как тираджия може да имал бол акъл? Ма викам айде може пък... ама няма как от кабината на камиона да виждаш много неща, за съжаление де.....От високо се вижда много по-добре и много по-ясно!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 32...Хахах а други юнашки си мислят, че са мн умни! А на тебе какво ти беше виновно та ръсиш "мозък"? Но аз съм ОК преодолял съм, че неможе всички да сме в НАСА или пък нобелови лауреати......За да шофираш отговорно трябва ли да си от НАСА или пък да си лауреат по нещо????????????????????:)))))))...Що за слаба мисъл!:)))))))))))
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Незнам как тираджия може да имал бол акъл? Ма викам айде може пък... ама няма как от кабината на камиона да виждаш много неща, за съжаление де..
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Куцо, кьораво и сакато - шофьоре. Ке се собудите, ама не знам кой ден ке е.
33
1
 
0
 
! Отговори
До 31 преди 2 седмици
Незнам как си мислиш, че при немците няма връзки и подкупи?? Можеш да провериш за делото срещу кмета на Регенсбург, един от малкото примери. Да не би да асимилираха нашите и румънските р..ми? Да не би да се справиха с имигрантите? Хайде и те да не са вода ненапита..
32
0
 
0
 
! Отговори
До 29 преди 2 седмици
Хахах а други юнашки си мислят, че са мн умни! А на тебе какво ти беше виновно та ръсиш "мозък"? Но аз съм ОК преодолял съм, че неможе всички да сме в НАСА или пък нобелови лауреати.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 30..Това казвам, примери с хванати много. Но винаги има и такива, които пробват. Само ако разберат, че някъде може да минат метър, нарушителите се увеличават. Нали не твърдиш и че при тях няма вратички и "тарикати" дето да пробват?..Има и за съжаление повечето са от балканския/турския регион, но за радост повечето са санкционирани и превъзпитани доста бързо! Знаят немците как с памук да им извадят душата, няма там връзки и подкупи! За над 80 милиона население нарушенията са малко.
30
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 2 седмици
Това казвам, примери с хванати много. Но винаги има и такива, които пробват. Само ако разберат, че някъде може да минат метър, нарушителите се увеличават. Нали не твърдиш и че при тях няма вратички и "тарикати" дето да пробват?
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 28..Хахах доводи някакви, или сме свикнали да ръсим квалификации!!?? Иначе всеки може да се прави на дървен философ. Виж, ето това вече е от народността ;) Ако въобще разбираш какво казвам, но ме съмнява...Личи си къде има повече дървени философи, те обикновено се блъскат юнашки и винаги други или друго им е виновно!:)))))))
28
0
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 2 седмици
Хахах доводи някакви, или сме свикнали да ръсим квалификации!!?? Иначе всеки може да се прави на дървен философ. Виж, ето това вече е от народността ;) Ако въобще разбираш какво казвам, но ме съмнява.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 26Ами, не, виждал съм ги много пъти как идват в България и доста бързо се "побългарявт". Също съм ги виждал как и на "запад" ако знае, че няма да го хванат си правят нарушение (не говоря само за пътя) и хич не им пука..!!.....Хващат ги и им съдират жъртиера!!! Един нашенец го пипнаха с алкохол и му отнеха кетапа за 2 години. Той пък решил че може да си кара ей така и сега търка нара вече 6ти месец от 18. При население 80 милиона 'нехванатите' са рядкост и доста малко!
26
2
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 2 седмици
Ами, не, виждал съм ги много пъти как идват в България и доста бързо се "побългарявт". Също съм ги виждал как и на "запад" ако знае, че няма да го хванат си правят нарушение (не говоря само за пътя) и хич не им пука..!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 22Защото на тези, които трябва да следят съответно не им се прилага достатъчен контрол, защото не са достатъчно добре обучени, защото и не са и добре материално обезпечени. Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.....По написаното от теб разбирам колко мозък "имаш"!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 22....Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.....Ще загубиш баса на 1000%!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 18......В западните държави повечето хора карат с даш камери и при записано нарушение записа от камерата се уплоудва онлайн на полицейския сайт. На нарушителя веднага се праща честитка пък ако му стиска нека обжалва записа, ако може! В България ми казаха че само със запис от даш камера не може да се образува глоба или дело, а уж сме в евро-съюза с адекватни закони!?! Друг път!
22
4
 
1
 
! Отговори
До 20 преди 2 седмици
Защото на тези, които трябва да следят съответно не им се прилага достатъчен контрол, защото не са достатъчно добре обучени, защото и не са и добре материално обезпечени. Бас мога да сложа, че и на германците (примерно..) им снижат контрола до година ще гонят нашите статистики за ПТП.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Движението е затворено в двете посоки. Движението се осъществява в едната лента. КО?!?! Нали е затворено, как така се осъществява? Поредната статия, дето вместо да те информира, прави точо обратното. Обърквате и не можеш да разбереш ко стаа. Български журналисти, сър.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 18.....Ако и тук се засили контрола ще се подобрят нещата значително. Така, че не е от народността, както се опитваш да внушиш а от прилагането на правилата.......Контрола не се засилва защото тези които уж трябва да контролират са също толкова безотговорни колкото и общото население. Щом не е от народността тогава от какво може да бъде??:))))))))) ...Направи една дребна сметка, народ от около 6.5 милиона се претрепват зверски всеки ден почти без изключение! Защо?
19
0
 
2
 
! Отговори
Pepe преди 2 седмици
Отвратителен манталитет. Ето днес го минах, ами 12км, 10 мин се кара. Толкова ли е трудно да се кротнеш.
18
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 седмици
Правиш изводи доста на "ангро". Има българи, които спазват правилата на движение, както и румънци. В така казаните от теб "западни" държави искаш да кажеш, че там няма хора които също не спазват правилата ли? Да, по малко са защото имат по-строг контрол. Ако и тук се засили контрола ще се подобрят нещата значително. Така, че не е от народността, както се опитваш да внушиш а от прилагането на правилата.