Бургаска област забрани плуването в морето

Питейната вода временно не трябва да се пие
7 сеп 2023 12:54, Росен Стойчев
47
Бургаска област забрани плуването в морето
Снимка: БГНЕС

Остават в сила мерките за сигурност, наложени от РЗИ - Бургас. Къпането в морето се преустановява за 48 часа заради замърсявания.

Още по темата


Властите обявиха още, че питейната вода от водопроводната мрежа временно не трябва да се използва за пиене и готвене, а само за битови цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: мореБургас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Сашо преди 7 месеца
Платздарм за морски бази на САЩ се готвят.А страхливците ги знаем по 4 бустера имат.Какво означава забрана за къпане чиста пропаганда,кой може да ти забранява?
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И кво, сега изведнаж се оказва, че освен, че отходните води се изливат в кафявоморието, ами могат и с питейната вода да се смесят ..хахха продължавайте да обяснявате от РЗИ как всичко било точно. Също така не знам и колко трябва да си откачен да идеш на кафявоморието?
34
2
 
1
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 7 месеца
РЗИ -Бургас са една гербаджийска банда от измамници.Техните проби винаги са били за кристално чисти води.Но нито един от тези хрантутници не смее да влезе в морето.Резултатите на тези обикновени шмекери са предварително известни.Обикновено се бавят поне 14 дни ,когато летовниците вече са по родните си места и се лекуват от заразите.И сега са сложили забрана ,ама не казват колко десетки пъти бактериите превишават молекулите на водата.
33
0
 
7
 
! Отговори
бургазлийка преди 7 месеца
Ейййй, ама хем не разбирате, хем се оплаквате ! Преди малко някакво министърче от сглобката каза, че сме в грешка ! Тези тръби сигурно били отвеждали дъждовната вода. И сега заради дъжда водата била мътна и кафява. Морето е чистУ ! Само малко кал от планината има.
32
1
 
6
 
! Отговори
През(ц)идент преди 7 месеца
Доживяхме да чуем , че водата в морето била ***.
31
1
 
12
 
! Отговори
Къпането забранено преди 7 месеца
Докато не заровят и скрият тръбите за хорските очи. После очакваме РЗИ с винаги отлични резултати. Водата чиста. Става за жабурене, пиене и готвене. То аз от Лозенец за турист без да го хване ...летния вирус ...демек разстройство не съм чувал
30
1
 
7
 
! Отговори
Ешерихия коли преди 7 месеца
Приветствам идеята. Все пак утайките с фекалии от местните хотели и заведения трябва да се разтворят на спокойствие и потънат. Това май за първи път се случва на морето да кажат, че не става за къпане заради фекалии. Досега РЗИ изкарване всичко чисто като сълза на девственица, след юощноя рев на кметове и хотелиери, дето щяли да съдят потребителите и СУ за фалшиви резултати. Фалшиви, фалшиви ама водата изкара истината наяве. Да ви е честита ешерихия колита, летовници
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мамо, мамо в морето плуват кебепчета.
28
0
 
3
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
Акото влези на някого да си мълчи !!
27
1
 
8
 
! Отговори
... преди 7 месеца
нали Сглобката каза че беше чисто, даже щеше да съди всеки дето твърди обратното
26
0
 
8
 
! Отговори
*** преди 7 месеца
Водата е кафява, но пробите показват, че няма проблем.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като гледам к'ви тръби с кафЕво лъснаха по плажовете след като го отнесе пясъка потопа, няма да стъпя доживот повече у тая тоалетна... И са си текли направо в морето от години...
24
0
 
7
 
! Отговори
Временно... преди 7 месеца
колко, година-две?!
23
0
 
17
 
! Отговори
Пародия на държава преди 7 месеца
Е що ще забранявате като Га Ня според МОСВ требе да се къпи сред ароматни кафеви краставици. Али Бега вика това в морето са тръби с кафева кристално чиста минерална вода. Направо ще пие от нея. Ми дайте му вода от тези тръби да пие пред камерите тогава.
22
0
 
17
 
! Отговори
На България преди 7 месеца
Война не и трябва. Без да сме Украйна си имаме нашата Нова Каховка по южното Черноморие, без да сме Сърбия си имаме кратери по шосетата и разрушени мостове.
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Искам сега бегащия Али да излезне по телевизията и да каже как всичко е лъжа и измама. Само,че понеже е края на сезона вече не му пука да излиза и най-нагло да лъже за горкото ни черно море страдащо от нагли мутро-бизесмени като бегащия али
20
0
 
22
 
! Отговори
Ричард Алибегов преди 7 месеца
Не е вярно. Водата е чиста като сълза. Отходната канализация се влива в Средиземноморието. Всичко по нашето кафявоморие е на топ ниво.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А сега се сетиха след като лъгаха,че всичко било цветя и рози и даже имаше *** мнения че съседите от Гърция били поръчали негативна кампания срещу "прекрасното" българско море, "чисто като сълза" и " не презастроените" черноморски курорти и селища.
18
6
 
7
 
! Отговори
Морски преди 7 месеца
Ама се тъпкахте цяло лято с черноморска риба и миди. Ташунковците по 200 кила миди вадиха от Германката, а не стигаха и за половин ден. А, сега, мръсно ви било. Нищо му няма на морето, вие сте *** и страхливи. Няма по страхлив народ от вас
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Питейната вода не трябва да се пие? Ами коя? Или имате предвид чешмяната, която не трябва да се пие изобщо?