Бой на яз. Огоста прати столичанин в болница

Той е с травма на черепа
23 сеп 2023 17:10, Александър Попов
52
Бой на яз. Огоста прати столичанин в болница
Снимка: БГНЕС

39-годишен столичанин попадна в болницата след побой, станал снощи на брега на язовир "Огоста", съобщи полицията.

Между трима мъже – 35-годишен от Радомир и двама софиянци на 38 и 39 години и непознат за тях възникнал скандал, който прераснал в бой.

Пострадалият е в болница в Монтана с травма на черепа, но без опасност за живота му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: бойМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бъркаш шoпче броя на населението в един град с броя на българите в него. Да, през 1880 година София е четвъртия по общ брой на населението, но е първия по брой на българите. В другите градове са живеели много турци и малко българи. Куца ти историята.
39
5
 
3
 
! Отговори
До 44 преди 7 месеца
Много грешиш! Програмистите са като останалите, сами дето са по-умни. Много наблюдения имам за хора от много поколения. Това твоето е американския стереотип от филмите - добрия ученик е винаги с очила и ***. Животът не е американска сапунка.
38
2
 
6
 
! Отговори
До 42 преди 7 месеца
Не знам защо си решил, че хората които се справят с програмирането са високо интелигентни хора. Това, че те бива с математиката и джавата, не те прави високо интелигентен или начетен. Повечето програмисти бяха социални парии без приятели, които ги тормозеха в гимназията и са силно комплексирани хора. Такова надменно и затлъстело племе като IT-тата не съм срещал и колегата със смутитата и чая от мащерка по-долу само го потвърждава.
37
2
 
4
 
! Отговори
До г-н Извод преди 7 месеца
Нещо си се объркал "шопче". През 1881г. по официално преброяване София е на 4-то място по население в Княжество България и 5-то място сред българските градове след Пловдив 30000 (който по това време е в Източна Румелия и поради тази причина не е обявен за столица), Русе 26100, Варна 24500 и Шумен 23000 души. Населението на София към 1881г. е 20000 души, а през 1879 г. когато е обявен за столица е 12000 души. Много ти е слаба историята, а и логическата мисъл ти липсва !!
36
7
 
3
 
! Отговори
До онзи с жена софту преди 7 месеца
Виж сега момченце, познавам лично над 300 програмисти и още куп други ИТ специалисти. Нищо вярно не си написал. Програмистите са хора като всички останали по физически характеристики, но са доста по-умни от средното ниво, с малки изключения.
35
2
 
0
 
! Отговори
До 11 и 39 преди 7 месеца
Нищо не сте разбрали. N6 пише за шопите като енографска група и за някои качества, които ги характеризират. Кореняците софиянци, чиито прадеди са живяли в този град още отпреди Освобождението са си шопи и в това няма нищо лошо.
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е, когато една жена не може да излъже някои и да се омъжи, взима първия, който успява да излъже и плюе по предишните, за да не се усети мъжа й що за стока е.
33
3
 
2
 
! Отговори
До 11 (До Извод) преди 7 месеца
Объркал си се или манипулираш. София не е била 20000 при преброяването през 1900 г., а 67953 човека население. През 1880 София е била с 20501 човека население, в това число най-много българи от всички градове и села в България. После сте дошли всички вие, защото София е най-доброто от населените места в България, иначе нямаше да се натискате да живеете в София вече над 140 години.
32
2
 
5
 
! Отговори
До 38-ми преди 7 месеца
Ало нашия, жена ми е завършила софтуерно инженерство, випуск 2013 г. в Софийски университет и като съм я питал защо не се е хванала с някой неин колега ми обясни че са ограничени особняци, социални инвалиди и се интересуват само от програмни езици и компютърни игри. Ти не ми обяснявай кой и кого познавам анонимнен ***!!
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лъжеш! Не познаваш програмисти.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Христо ! Познавам доста програмисти и компютърни специалисти. Повечето от тях са анемични, затлъстели, късогледи, с проблеми с гърба, хемороиди кръвно и някой ги тормози и еректилна дисфункция. Повечето са безгръбначни сухари без чувство за хумор и елементарни умения да сменят гума или повреден ключ за осветлението. Ако мислиш, че някой уважаващ себе си мъж би завидял на това жалко подобие превзето мъжеподобно, много си се заблудил нашия!
29
0
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 7 месеца
Как реши, че бягаме натам нашия? Сещам се много хора, които след като си завършиха образованието се върнаха в родната провинция. На 38 съм, плаща ми се достойно, прибирам се за 10 мин. от работа и имам време и енергия за семейството ми, ипотечния ми заем и колата ми са изплатени, а децата ми имат избор къде да ходят на градина. Вие дерзайте столичани.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Окупирали са язовира като бащиния! По 3 месеца стоя! Пикаят и *** навсякъде! Скоро ще счупя главата на някой!
27
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 30....Не се сравняваме с тези градове, а с Перник, Враца, Монтана, Търговище и още много, тук, наши!!! И защо всички бягате към този ужасен град???? Не останаха хора в миризливите ви градчета.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ауу "софиянци" ни обясняват как провинциалисти им завиждат, ауу апотеоза на провинциалната свинщина наречен София предизвиквал злоба и завист у "комплексираните" несофианци. Ще ми се скъсат цървулите от смях. Града с най-злобните простаци ще се присмива.на провинцията. Безгранично лицемерие и илюзии!
25
2
 
10
 
! Отговори
До програматорите преди 7 месеца
Скъпи програмисти, ако мислите че на всеки човек мечтата е да седи по 40-50 часа на седмица и да пише цифри и букви много сте се заблудили. Илюзиите, че някой ви завижда и злобее срещу професията и доходите ви са продукт на високомерие и огромно самочувствие, че имате богоизбрана професия. Ако утре недай Боже се случи хуманитарна или технологична криза и останем без ток или wi-fi вие сте първите, които ще умрете от глад и ще останете на улицата. Хората в провинцията ще оцелеят, вие му мислете!
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как е във великата столица драги софиянци? Успяхте ли да запишете децата на детска градина след 2-седмично висене, харесва ли ви по 2 часа дремане в трафика и прекрасния ви чист въздух? Заделихте ли по 40 хил. евро за гараж или се по половин час обикаляте и се чудите къде да паркирате? Облагороди и изчисти ли ви Фандъкова града или още се търкаляте в *** до шията. Ако някой ми го хвали тоя гнусен град значи не е стъпвал в Прага, Будапеща или Амстердам да види истинки красиви, чисти столици.
23
9
 
2
 
! Отговори
ДО ШОПА преди 7 месеца
До До До шопите очиларк==== Шопе , стой си при забитите пирони в копторчето. Недей да се мериш с тези които имат съвременни професии.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бой на язовир Огоста и човек в болницата ....
21
4
 
11
 
! Отговори
До До шопите очиларк преди 7 месеца
Шоп съм и съм 100 процента съгласен с тоя коментар. София последните години се напълни с претенциозна градско-селска провинциална, жълтопаветна аристокрация, която един пирон не е забила през живота си, но е с големи претенции. Да върнат гражданството!