Сексапилният Брадли Купър се завръща на Бродуей

Актьорът ще участва в пиесата "Човекът слон"
24 яну 2014 13:25, Петя Славова
0
Сексапилният Брадли Купър се завръща на Бродуей
Снимка: Reuters

Актьорът Брадли Купър, определен от сп. "Пийпъл" като "най-сексапилен жив мъж на планетата", се завръща тази есен на театралната сцена на Бродуей с пиесата "Човекът Слон", съобщава Асошиейтед прес.

На холивудския екранен любимец, познат на публиката от "Наръчник на оптимиста" и "Американска схема", му предстои да изиграе една трудна роля в пиесата "Човекът Слон", пише БТА.

Действието й се развива в Лондон по време на викторианската епоха и в нея се разказва за един обезобразен човек, чието вътрешно благородство кара хората да преоценят представите си за красотата.

Постановката ще бъде режисирана от Скот Елис, а на Купър ще партнират Патриша Кларксън и Алесандро Нивола. Пиесата ще бъде представена в театър "Щуберт". За последно тази пиеса бе играна в САЩ през 2002 година, като в главната роля се изявяваше Били Кръдъп.

Брадли Купър се завръща на бродуейската сцена след 7-годишно отсъствие. През 2006 година той участваше в постановката на Ричард Грийнбърг "Три дъждовни дни" с участието на Джулия Робъртс и Пол Ръд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари