"Лечителят" - капка от хубавите спомени, стръкче от щастливите мигове

Комедията с дълбокия смисъл в битка с негативната енергия
Обновена: 22 ное 2018 22:04 | 22 ное 2018 21:33, Камелия Цветанова
0


Моноспектакълът "Лечителят" влиза в битка с негативната енергия. Главният герой - Христофор Колев е образ от предишно представление на актьора Захари Танев "Капаро за трима".

"Когато правя спектакъл и общо взето, сега за "Лечителят", когато съм го подготвял, това е една огромна работа, за която повечето от зрителите не предполагат", сподели брокерът-актьор Захари Танев в "Денят ON AIR".

Той сподели, че на 3 декември ще има представление, а досега залата в "Сълза и смях" е винаги пълна. По неговите думи в публиката има глад за български продукции, както и за неща взети от нашата действителност. Целта е да се вкарат по-млади хора в театъра.

"Въпреки че е комедия сме заложили един доста дълбок смисъл, който накрая на представлението излиза наяве и е доста тъжен - защото, за да се излекуват хората от от негативната енергия, не са им необходими терапии и скъпи лечения, необходимо е да да вземат едно шише, в което да сложат капка от хубавите си спомени, стръкче от щастливите мигове с любимите хора и всички добрини, които са сторили и след като ги смесят с много любов, само да вдишат", обясни актьорът пред Bulgaria ON AIR.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари