Според зодията: Какъв е любовният ви стил?

Има шест вида
19 апр 2021 23:09, Екип на Tialoto.bg
17
Според зодията: Какъв е любовният ви стил?
Снимка: IStockphoto

Има само шест вида любов – агапе, ерос, лудус, мания, прагма и сторге. Всеки човек и всяка зодия имат свой собствен стил, който съответства на начина, по който обича. Вижте вашия знак къде принадлежи.

Агапе
 
Агапе се изразява в безусловна любов към вашия партньор и готовност да поставите неговите нужди пред своите. Хората от този тип са безкористно влюбени, които дават много във връзката, обграждат с грижа своя избраник и не очакват нищо в замяна.
 
Най-често стилът агапе се проявява при представителите на зодия Дева, тъй като те са склонни да поставят нуждите на партньора си над своите и да бъдат абсолютен перфекционист във връзките.
 
В тази група влизат и Везните, въпреки че този знак може да прояви съмнение, ако прави твърде много за своя партньор. Но, намирайки баланс, Везните показват своята романтична страна в целия си блясък.
 
Ерос
 
Хората с този стил на любов харесват, когато връзките се развиват бързо, с буря от страст и без излишна скромност. Дългият период на ухажване е непоносим за тях. Тяхната природа изисква пламенна любов.
 
Овен и любов от пръв поглед? Да, да! Това е точно вашият избор. Представителите на този знак са страстни, ярки, пламъкът на любовта им може да гори вечно. Не всеки е в състояние да обуздае феерията от чувства и страсти, на които Овенът е способен.
 
Лудус
 
Любовта е игра, в която хората със стил Лудус имат намерение да печелят. Физическото привличане за тях често е по-важно от емоционалната съвместимост и лоялност. Непринудените връзки и секс са техният път.
 
Ако сте Стрелец, сигурно знаете, че приключенията са идеални за вас, защото всеки нов човек е ново приключение, нова игра.
 
Е, ако сте Скорпион, от първа ръка знаете какво означава да се насладите на отмъщение. В крайна сметка има неща, които не сте в състояние да забравите и да простите. Може би затова може да имате затруднения с дългосрочните връзки. 
 
Кои са останалите стилове, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
1
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Аз пък съм зодия - Голямо магаре...