Чатът с видео е все по-популярен в сайтовете за запознанства

Мнозина са тези, които смятат, че чрез видеото се разкрива повече информация отколкото чрез снимките
19 фев 2005 11:17,
Чатът с видео е все по-популярен в сайтовете за запознанства

В желанието си да намерят своята сродна душа все повече американски интернет потребители използват видеовръзка в интернет сайтовете, като целта им е да разкрият възможно повече детайли от потенциалните си бъдещи партньори преди да си уредят първа среща.

 

След като си разменил мейли и снимки по интернет с непознато момиче, Кристофър излетял за Хюстън, за да се срещне с чаровната си (поне така си мислел той) бъдеща приятелка. Разочарованието му било огромно, когато забелязал, че красавицата му се оказала с наднормено тегло и на всичкото отгоре била пристрастена към алкохола.

 

“Изглеждаше изключително зле”, споделя 35-годишният архитект, “Сигурен съм, че навремето е била хубава, но сега вече доста се е разпуснала”.

 

След това разочарование той решил вече да си урежда срещи само при положение, че е видял жената на видеоклип или пък е имало видеовръзка на чатовете.

 

Мнозина са тези, които смятат, че чрез видеото се разкрива повече информация отколкото чрез снимките, които на всичкото отгоре могат да бъдат обработени. Не всички сайтове обаче са съгласни да излъчват видеоклипове, тъй като им отнема много време да преглеждат всички записи, за да установят дали някой от тях не съдържа неприлични сцени. Според други пък актьорските качества на някои могат да накарат хората да забравят за желаните и търсени от тях характеристики.

 

Всеки месец около 20 милиона американци посещават сайтове за запознанства, като близо един на всеки четирима посетители е използвал подобна услуга за видеовръзка.

 

В известния сайт за запознанства True.com за момента едва 10% от общо 2,8 млн. посетители оставят видеофилм, но броят им се увеличава все повече. Собствениците на такива сайтове коментират, че постепенно ще се увеличава броят на хората, които ще разбират предимствата на това да чуеш гласа или да видиш маниерите на човека отсреща вместо да го съзерцаваш на обикновена снимка.

  

В същото време много традиционни сайтове споделят идеята, че външният вид не е от значение, тъй като душевната красота има предимство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации