Tumbleweed България стартира конкурс по програмиране

Конкурсът ще започне на 20-ти април и ще приключи на 20-ти май
19 апр 2005 15:28,
Tumbleweed България стартира конкурс по програмиране
Tumbleweed България стартира конкурс по програмиране за българските разработчици в две категории - “Beyond the Frame” (предизвикателство в областта на Pattern Recognition) и “On the Edge” (оптимизация на networking data transfer), съобщиха от компанията за Investor.bg.

Секторът на Проучване и Развитие в България е бързоразвиваща се част от българската икономика и трябва да окуражаваме творческите способности на програмистите чрез интересни състезания, които съдържат елементи на предизвикателство”, заяви Ерик Дюма, Генерален мениджър на Tumbleweed България.

Конкурсът е част от политиката на Tumbleweed България да поощрява изобретателността и въображението на общността, занимаваща се с проучванията и развитието на ИТ в България. Журито, което ще оценява кандидатите ще бъде сформирано от ключови представители на Българската академична общност и от международна група от представители на Tumbleweed.

Конкурсът ще започне на 20-ти април и ще приключи на 20-ти май. Наградите за първо място, в партньорство с Dell Intelinet България, ще бъдат:

За категория Beyond the Frame: Dell OptiPlex GX280 Pentium® IV 2.8Ghz с 15” TFT screen.

За категория On the Edge: Dell Inspiron 1000.

Tumbleweed предоставя решения за сигурност и e-mail защита, трансфер на документи, идентификация, които позволяват на организациите да водят безопасно своя бизнес по интернет. Tumbleweed България е основана през 2003 г. в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации