Нов будилник: Селфи си щракни и се събуди

Приложението е идеално за големи поспаланковци
Обновена: 18 май 2015 10:18 | 17 май 2015 22:39,
7
Нов будилник: Селфи си щракни и се събуди
Снимка: архив, Reuters

В мрежата беше пусната ново приложение на будилник за смартфон, който спира да звъни само след като светнем лампите и си направим селфи на събуденото лице, съобщава БТА.

Строгото приложение е защитено от измами от страна на поспаланковците. Алармата не спира, ако просто се щракне произволна снимка от спалнята. Софтуерът разполага с лицево разпознаване и спира да звъни, само ако в селфито фигурира лице.

Новото приложение се казва Snap me up.

Сутрешните селфита за пробуждане се запазват в специална галерия, която може да бъде споделена с близки и приятели. Но това е само при положение, че потребителят е достатъчно суетен и се счита за привлекателен в първия миг от пробуждането си. Много други клиенти биха предпочели да изтрият начаса галерията.

Приложението дава възможност потретите да бъдат прегледани в режим "слайдшоу" в по-късен час на деня. Софтуерът е разработен от фирмата Dehun Inc.

Приложението предлага също функция за припомняне – например изключване на котлоните на печката, след приготвянето на закуската.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
До Христо от автора преди 8 години
Снимката е сменена. Благодаря ви за бързата реакция!
2
1
 
12
 
! Отговори
боц преди 8 години
СЕЛФИ-ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!Иииии, търговия за ***!
1
0
 
19
 
! Отговори
Христо преди 8 години
"Журналистката" Валерия *** направи голям гаф с тази снимка. Да беше проучила малко откъде е снимката и на кого. Това беше световна новина преди няколко дни. Момичето беше болно от муковисцидоза и почина. Стана известна с това, че искаше евтаназия. Мисля, че е доста неподходяща снимката за тази статия и показва некомпетентността на авторката. Тук можете да видите за какво става въпрос, ако разбирате немски: spiegel.de/panorama/gesellschaft/chile-14-jaehrige-mukoviszidose-patient