Азис дебютира като водещ на Къртицата

Гаджето на Рут й постави ултиматум да напусне шоуто незабавно
22 апр 2013 15:42, Петя Славова
7

Снимка: TV7

Още една от звездите, напуснали преждевременно Къртицата, се завръща в Базата, но не като Заселник, а като телевизионен водещ.

Попфолк иконата Азис ще замести своята приятелка Николета Лозанова пред камерите на Къртицата като водещ на дейли епизода на шоуто в понеделник вечер.

През последните няколко дни Рут и Любо не правят сериозни опити да скрият привличането помежду им. Има моменти, в които Рут показва, че се дразни на бившия баскетболист, но в същото време така и не се отказва от неговата компания. Двамата са постоянно заедно, отделени от Групата, която не спира да коментира флирта им. Ще се раздели ли певицата с настоящия си приятел? Поводът за тези опасения на Рут е срещата й с нейния приятел в Базата, на която той й е поставил ултиматум да напусне шоуто преждевременно.

Докато Рут и Любо преживяват първите си любовни трепети, Киро, Тодор и Гибона се чудят какво да измислят, за да преборят скуката. Така докато скучаят на припек под пролетното слънце, двамата нови близнаци – Киро и Тодор, и техният наставник– Гибона, решават, че трябва да направят нещо ексцентрично и по-точно - да изрусят косите си! Предложението дойде от Кирил, който смята, че ще е забавно тримата да се появат на живото предаване в четвъртък вечер перхидролени. На въпрос на Гибона как предлага да обяснят решението си, Тодор коментира: „Ще им кажем, че искаме да внесем малко атмосфера и да бъдем различни.”

За участниците в предаването спокойно може да се каже, че са нощни птици. Ето защо поредната „Нощ на Къртицата“ ще бъде малко след обичайното време за тяхното заспиване – рано сутринта. Изненадващо, това се оказа и първата успешна „Нощ на Къртицата“ за Групата. Героят в тази битка е Тони Христов, а предизвикателството донесе на Жени втора сериозна контузия. Тя е с възпалено сухожилие и лекарите й наложиха седем дневно домашно лечение при Моро и Валя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
mika преди 10 години
По-добре Азо, отколкото онова клатушкащо се недоразумение Николетка, толкова ли не разбраха, че за никакъв...не става!!!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DNES.BG - това сайт за простолюдието ли е,че ни заливате с "новини" за утайката на обществото????
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е лъжа. Чудят се как да я изхвърлят.
1
4
 
14
 
! Отговори
? преди 10 години
азис-звезда....вие добре ли сте бе ??? Я ходете се прегледайте някъде...........