Никол Станкулова в ново амплоа

Освен времето ще има и авторска рубрика по Нова тв
28 яну 2015 14:40, Александър Попов
49
Никол Станкулова в ново амплоа
Снимка: Нова тв

Никол Станкулова ще пробва да излезе от познатото за зрителите амплоа на водеща на прогнозата за времето.

Тя ще има своя нова рубрика - "Никол и специалистите", която ще бъде част от сутрешното предаване "Събуди се" по Нова тв. В нея ще разказва за интересните професии на различни хора. Какво преживява шофьорът на автобус от градския транспорт, докато всички закъсняват за работа, колко часа на покрива прекарва един коминочистач и наистина ли носи щастие, кой и как се грижи ски пистите да са „под конец” ще са само част от нейните теми.

Никол ще прекарва по една „работна смяна” със своите герои - ден и нощ, посрещайки всички рискове на професията заедно с няколко телевизионни камери.

Историите ще бъдат показвани всяка събота или неделя.

Тя ще продължава да следи и да информира и за прогнозата за времето, обясниха от медията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Никол Станкулова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
сиси преди 9 години
Абе поддържа тяло, но преди време бая беше напомпила кълките. Като цяло противна. Смешен грим, смешна прическа.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 46 - кажете на фризьорката да й смени прическата, защото с тоя вирнат бретон главата и изглежда огромна, в справнение с финото тяло.Иначе си е хубаво момичето, а и вече плямпа професионално.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че е много красива, красива е - факт.Обаче имам една приятелка, която работи в един фризиорски салон близо до Пирогов, където Николчето ходи от време на време да се прави.По това, което ми е разказвала, миличкият и образ е само за пред камерата.
39
6
 
2
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 9 години
Екстра си е Николчето, жива и здрава да е
38
1
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
ОФ! Поредната изцедена, вкарана в калъп мамина девойка! Тази ще стане интересна на ИНТЕРЕСНИТЕ зрители, а не на тъпите овце, едва когато нещо направи, което да я измъкне от амплоато й на буклената кукла барби. Да вземе да се остриже нула номер ли? В името на някоя кауза?! Клиширана фототапетка.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименN 41 :Мъж съм и искам да обработвам градинката и , и не се сърдете аз също много я харесвам ! Обичам Я !!!
36
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жена съм и смея да твърдя, че това е едно свястно, умно момиче, с добри ценности и стройна фигура. Скъпи дами, недейте да завиждате, а намалете ***, които хапвате и увеличете движението.Скъпи мъже, не завиждайте на богаташите, че са с нея. Ако вместо да пиете бира всеки ден пред телевизора, а поработите малко и вие ще си имате такава мадама.Силните жени се нуждаят от още по-силни мъже ;)
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aman ot taia veche
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станкула ходи със сина на собственика на "Лудогорско пиле"
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да се прави на възпитана и културна,я знам колко е културна,акто е сред сборище от богаташчета,готова е да се разкрачи веднага,защото МАМА така я е учила,пред богаташите и Бог мълчи,жалки селянки ще си останат,а Никол е много скучна,именно с това не задържа и отблъсква мъжете и се прави на принцеса,а не е,не си Парис Хилтън,ти си едно противно бутано жабе.Какви момичета има пък по -скромно се държат от нея,огромно й е самочувствието повярвайте ми !!!!!
32
2
 
19
 
! Отговори
Айде мамо преди 9 години
Почти е снаа на Цеко МинеФ! Да й е честито!
31
13
 
9
 
! Отговори
21 преди 9 години
То е ясно, че така или иначе ще си сложат някоя своя, но Никол поне е приятна, има добър изказ, личи си че е образована, за разлика от всички други протежета, които са абсолютно дразнещи недоразумения, виж Петя Дикова, виж Сашо Кадиев, Джуджи, нахално набутващвата се Златка Димитрова, и т.н. медиини лица...
30
5
 
29
 
! Отговори
любител преди 9 години
Николчето що не вземе един порнак да направи.Така като я гледам е перфе мома за тоз жанр.Хем да покаже какво може за бъдещи кандидати.
29
12
 
5
 
! Отговори
ot wiki преди 9 години
Тя е единственото дете в семейството на полицая от 3-то РПУ Николай Станкулов и следователката от СДВР Елена Станкулова. На 6 години печели първия си конкурс за красота, а на 7 е вече водеща на предаване по държавната телевизия.
28
2
 
3
 
! Отговори
честит преди 9 години
до 28 Дон Жилавия В България CV-то е между краката, представяш го на когото трябва , като шампанското после се отваря с номера на Мара Отварачката----Ще се учусдиш колко мъже го правят. Не в буквалния слава Богу, макар че познавам зверски амбициозни дето ще го направят и тва. Но има разни посредствени дето се "навеждат", което е горе долу това, което това девойче прави.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е загубена кауза,човек не излезе ли от сянката на родителя-няма шанс да стане нещо повече от посредствен журналяга-послушник на партията.
26
4
 
4
 
! Отговори
честити преди 9 години
хахаха мисля че комнтари 29 и 30 са на един и същ човек,предполагам някоя тип "НикиоличиТу"НИКОЙ НИКОГА не е казал, че е грозна. Обаче....сега тука цитирам "има си собствени доходи и не е учудващо, че синове на разни богати мафиоти се навъртат около нея. " Тези - не се интересуват от нейната ГОЛЯМА заплата, те са свикнали на пари. ИМЕННО ЗАРАДИ ТЯХ ОБАЧЕ - ТЯ ПОЛУЧАВА ТАКАВА ЗАПЛАТА,Объркала си логиката. И НЕ, не е навсякъде така. БГ жените им се иска да е така, повтарят го, ама не е!
25
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поработила е доста за себе си - поддържа идеално тяло, хубава външност, не се опитва да блесне с чалгаджийски изпълнения, има си собствени доходи и не е учудващо, че синове на разни богати мафиоти се навъртат около нея. Винаги и навсякъде по света е така. Доста е вероятно като водеща на това ново предаване да се окаже, че е добра като водеща. Мисля, че тя не се надценява, както често се случва.
24
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завършила е СМГ, а паралелно с това Първа английска езикова гимназия като частен ученик. После записва Финанси в УНСС. Работи като манекенка, работи в няколко телевизии, но накрая се застоя в Нова с прогнозата за времето. Занимавала се е куп неща - художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика, .... И е родена през 1988 година, т.е. сега е на 26 години. Участвала в VIP Brother, което автоматично я прави нехаресвана - едни заради това, че участва в подобно нещо, а чалгаджиите по свои
23
6
 
23
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
С вуйчо владика се живее лесно . Посредствено девойче с много ,,подкрепа,, !!!