Калин Врачански се забърква с 4 жени във "Фалшив герой"

Сериалът започна вече да се снима във Варна
15 юли 2018 11:30, Петя Славова
7
Калин Врачански се забърква с 4 жени във "Фалшив герой"
Снимка: архив, Булфото

Във Варна се снима новия български сериал "Фалшив герой", който според екипа е едновременно комедия и криминален екшън. Главната роля е поверена на Калин Врачански, а роли имат още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев, както и актьори от ДТ "Стоян Бъчваров", съобщава "Труд".

Продукцията стартира с 12 епизоди, като продуцент е Димитър Гочев, познат от сериалите "Стъклен дом" и "Под прикритие".

"На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с четири различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки един от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил - най-вече, че участвам в комедия", коментира Калин Врачански.

80% от сцените ще се снимат във Варна. Възможно е и да се направи рекламен клип за морската столица, уверяват авторите на проекта.

Общинският съвет на града гласува и финансова подкрепа от 288 хиляди лева. Снимачният екип ще е на централния плаж, по алеите на Морската градина, пред сградата на общината. Предвиждат се и нощни снимки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
пфу преди 5 години
А този кой е би ли ме осветлил някой?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скалата е по-добър актьор от този ***.
4
2
 
8
 
! Отговори
ЕВО преди 5 години
Чистачката,санитарката-испеткура идва на проверка,-учителката и с пет и с един същата работа ще върши.Е същата песен на покойния Т.Колев-е красноречив израз на поредно тв.вдъхновение.Пошлост и скука.Фалшив герой,герой,герой....
3
1
 
6
 
! Отговори
Васко преди 5 години
"АКТЬОР"
2
2
 
14
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Общинският съвет / без да пита варненци, естествено/ е хвърлил на вятъра 288000 лв., с които би могъл да построи поне 4-5 жилища или да ремонтира някоя и друга улица. Но са предпочели да спонсорират продукция на ЧАСТНА телевизия с обществени пари!!! Е, това ако не е за прокурор здраве да е!!!
1
3
 
11
 
! Отговори
ined преди 5 години
Поредния сериал дето няма да гледам