Bloomberg TV Bulgaria за пазара на имотите у нас – в "ИмоТиТе"

Предаването тръгва на 31 март и ще бъде всяка неделя
Обновена: 22 мар 2019 09:58 | 22 мар 2019 09:58, Павел Гълъбов
4
Bloomberg TV Bulgaria за пазара на имотите у нас – в "ИмоТиТе"
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Какви са новите тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти – това ще бъде във фокуса на предаването „ИмоТиТе“, което стартира по Bloomberg TV Bulgaria от 31 март с водещ Христо Николов. То ще се излъчва всяка неделя, от 21 часа, и ще е запазено място за най-важните новини от сектора - законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми.

Зрителите на „ИмоТиТе“ ще имат възможност първи да видят как ще изглеждат новите  жилищни, бизнес и хотелски сгради в рубриката „Нови проекти“. Там ще се представят с 3D видеа и визуализации значимите обекти, които предстои да бъдат реализирани или са в начален етап на строителство. Паралелно с това предаването ще обхване и новите логистични и индустриални проекти в страната и региона.

„В България има сериозна липса на достоверна и задълбочена информация за сектора на недвижимите имоти, включително на професионални анализи и коментари. „ИмоТиТе“ ще се опита да запълни тази ниша и да съдейства за популяризиране на добрите практики при реализацията на нови сгради, които имат отношение към подобряването на градската среда“, казва водещият на новото предаване в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов.

Зрителите на единствената бизнес телевизия в България познават Христо като лице на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria – „Бизнес старт“. Той е доказан бизнес журналист със солиден опит в редица онлайн и печатни медии. През годините е отразявал законодателните промени в областите бизнес, икономика и финанси, регионално развитие, транспорт. Носител е на най-високата журналистическа награда в България „Черноризец Храбър“ (заедно с Мирела Веселинова).

Не пропускайте „ИмоТиТе“ - от 31 март, всяка неделя, от 21 часа, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да се каже по тази "телевизия" няма значение защото никой не я гледа!!!
2
0
 
12
 
! Отговори
Не заблуждавайте ! преди 1 година
Тенденциите са ясни! За депутати на ГЕРБ 600 евро на квадрат, а за гражданите над 3000 евра квадрата, ново строителство!!! Справка, Артекс, Инженеринг! Ами останалите строителни фирми? Да не мислите че при тях е различно, щом Артекс признаха че себестойността им е 500 евро квадрата, и то в квартал Изток, София?
1
1
 
7
 
! Отговори
Бай иван преди 1 година
Новите тенденци е да се впише някой псалм и жилището да е с отделен асансьор.