Как да се чуе гласът на гражданите – дискусията модерира Милена Милотинова

Водещата на "Брюксел 1" ще модерира хибридна дискусия на Бюрото на Европейския парламент в България
Обновена: 15 юли 2021 16:38 | 15 юли 2021 15:47, Красимир Ангелов
3
Как да се чуе гласът на гражданите – дискусията модерира Милена Милотинова

Водещата на публицистичното предаване "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR Милена Милотинова ще бъде модератор на предстоящата хибридна дискусия на тема "Как да се чуе гласът на гражданите чрез Конференцията за бъдещето на Европа?". Тя се организира от Бюрото на Европейския парламент в България в партьорство с Министерството на външните работи и Представителството на Европейската комисия в България и ще се проведе на 16 юли, от 13:00 часа, в зала 10 на НДК и ще се излъчва на живо в социалните мрежи на ЕП в България.

Експертните разговори ще бъдат разделени в три части. В първата част представителите в България на трите основни европейски институции, които отговарят за Конференцията, ще запознаят публиката с целта, формата и начина на участие в нея.

Във втората част тримата български евродепутати, избрани да представляват Европейския парламент в Конференцията, ще дискутират с присъстващите основните теми за работа на Конференцията за бъдещето на Европа.

Третата част ще премине под формата на дискусионен панел с представители на граждански организации, които ще обсъдят различните възможности за ангажиране на повече граждани, които да изкажат мнението си в рамките на Конференцията за бъдещето на Европа.

Темата на хибридната дискусия е изключително актуална и очакванията са разговорите от нея да получат силен обществен отзвук. Водещата на предаването „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR Милена Милотинова е утвърден журналист, който в продължение на години следи отблизо развитието на най-горещите политически и социално-икономически въпроси, определящи утрешния ден.


3
Още от Телевизия
Съмнителна покана: "И тогава не остана никой"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
снайпи преди 2 седмици
Не звучи никак алтернативно:(
2
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
леле!...Тая дама си я спомням от преди двадесетина и повече години,преди да спра окончателно да гледам телевизия!..."Нашата Опра" ли е тя?
1
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 2 седмици
По едно време имаше предаване "Кабината". Един Софиянец беше влязъл вътре и си беше пожелал на Витоша да поставят едно оръдие тип "Дебелата Берта" и с право мерене, докато депутатите са в заседание, да отнесе сградата на Народното Събрание...