12 г. затвор за Гергана, която с чорап уби дъщеря си

Мaлката Анка плачела, а тя я "успокоила" с чорап в устата
Обновена: 27 мар 2018 18:45 | 27 мар 2018 18:45,
15
12 г. затвор за Гергана, която с чорап уби дъщеря си
Снимка: Канал 3

Окръжният съд в Пловдив призна за виновна 19-годишната Гергана Благоева от град Стамболийски за убийството на 2-годишната й дъщеря Анка.

12 години затвор е присъдата, която получи 19-годишната майка. Престъплението от юли 2017 г. е било извършено по особено жесток начин.

Гергана Благоева се призна за виновна, като каза, че съжалява за постъпката си и поиска съкратена съдебна процедура. Наложената вече присъда от 18 години беше намалена с 1/3 – на дванайсет години, съобщи "Дарик".

Още по темата

Тялото на момиченцето беше открито в парка на град Стамболийски от случаен минувач. Обяснението на тогава 18-годишната родителка е, че бебето плачело и повръщало и затова тя му напъхала чорап в устата, за да спре.

Градът беше шокиран от случилото се, а седмица след това Гергана беше арестувана и оттогава е зад решетките.

Присъдата подлежи на обжалване и протест. Защитата на Благоева ще прецени дали тя да се възползва от това си право, след като се запознае с мотивите на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
39
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Ако не й вържат тръбите в затвора ,няма да има никакъв смисъл целото седене там ;) !!!
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С кеф бих и разбил мутрата ;)
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИванИ ти си виновен, Иване, и аз, и всички ние. Всеки народ си заслужава управниците. Ние си ги избираме, ние си ги търпим. С клавиатура бъдеще не се променя.
4
32
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Това са европейски граждани а ти си примитив ходи се глобализирай някъде търбух такъв Путинист мръсен и антиевропеезц. и хейтър
3
1
 
47
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Вижте я добре, ЗАПОМНЕТЕ я, това е Б Ъ Д Е Щ Е Т О на България. Де що беше младо, умно и кадърно забягна...прибират се само за плаж лятото, през останалото време тези породи на снимката ВЪРЛУВАТ и убиват майкте и бащите ни, ЕЖЕДНЕВНО! Кой е виновен? Коминустическите чада от БСП, ГЕРБ и ДъПъСъ
2
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви 12 години бе тази не заслужава да диша въздуха. Сега ще я храниме цели 12 години? Върнете смъртното наказание за такива като тази. Да убиеш собствената си рожба това на човек ли ви прилича? Та тази утре ще убие десетки други без да и мигне окото бе управниците!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не андерталски културни особености!При митиви!