Агресия в градския транспорт - четирима набиха един

Нападателите не спрели и при пристигането на полицията
10 юни 2019 19:06,
72
Агресия в градския транспорт - четирима набиха един
Снимка: БулФото

Четирима мъже са задържани за нападение в градския транспорт в София, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата, цитирани от Агенция Фокус.

Случаят е от 8 юни сутринта в столичния квартал "Суходол". В автобус на градския транспорт, движещ се по линия 111, четирима млади мъже са извършили "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото".

Четиримата демонстрирали буйно поведение и един от хората в автобуса им направил забележка. Момчетата веднага се нахвърлили върху човека, като му нанесли множество удари по главата и тялото.

Според прокуратурата, деянието се отличава с изключителен цинизъм - нападателите не преустановили агресивното си поведение дори след пристигането на място на служителите на СДВР, като отправили и към тях обидни реплики и заплахи. Същевременно се заканили и на водача на превозното средство с думите:" Ти ще отнесеш всичко! Ще ви избием всичките!"

Разследването установило, че четирите момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години. Повдигнато им е обвнинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемите за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на Софийски районен съд на 11 юни -  за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
ферит в действие преди 4 години
да им набутат в задниците по едно нагорещено желязо, ама ода оставят по горещия край да стърчи че да им пари на пръстите когато се опитват да го извадят
57
0
 
2
 
! Отговори
Who Dares, Wins! преди 4 години
Еее, че това новина ли е?Четирима набили един?Че това всеки го може, това се случва всеки ден!Виж, новина щеше да бъде обратното: "Един набил четиримата (които преди това са набили един друг)"!!!
56
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Дядо Поп 58 А не е ли най добре ти да поработиш върху тях ?
55
0
 
14
 
! Отговори
Дядо Поп преди 4 години
По един здрав пердах, и 15 годинки в Белене ще им е от полза.
54
0
 
14
 
! Отговори
ВАСИЛ КИРЕВ преди 4 години
ТОВА НЕ СА МОМЧЕТА.ТОВА СА МЛАДИ МЪЖЕ - ИЛИ ПИЯНИ ИЛИ ДРОГИРАНИ.ДВЕ ТРИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА ЩЕ ИМ ДОЙДАТ ДОБРЕ.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Онзи си беше свършил работата докрай, сега нямаше да имаме такива проблеми.
52
0
 
6
 
! Отговори
Възпитател преди 4 години
30 годишни момчета мастурбатори
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разследването установило, че четирите момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години"Странни хора са пишещите в този сайт. Жени и мъже на по 50-60 години според тях са баби и дядовци, а тия разбойници на около 30 са момчета. Нещо не мога да схвана логиката.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има само един-единствен правилен начин за справяне с вредния дивеч.като се има предвид и това, че въпросният дивеч е отгледан с пари от нашите данъци, следва изводът, че сме в правото си да постъпим така, както решим, а не както се опитват да ни съветват някакви мърляви НПО-та (които също са вид вреден дивеч).
49
5
 
2
 
! Отговори
българче преди 4 години
Били са ме родителите - ще ги бия и аз!
48
0
 
26
 
! Отговори
гневен бъго преди 4 години
а къде са били другите овце в автобуса та не са помогнали на човека в беда?
47
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога бре българино!Докога?Докато дойде до твоята черга?Тогава ще е късно!Кой ще ти помогне,този който си трае като теб?
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хм,ай да видим сега има ли държава или няма,и ако няма ,да се изнасяме към някоя реално съществуваща такава
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толерирайте още агресията към децата а след това не се чудете че ви побийват!
44
0
 
11
 
! Отговори
33 преди 4 години
коментирате надменно по форумите от дистанция, но тези случки са ежедневие, скоро ще се сблъскате и вие...
43
0
 
24
 
! Отговори
4:1 ? преди 4 години
Нашите мург.ави сънародници са се подложили на ужасен риск.....не е ли редно бдящите над правата и здравето им фондации да им изпратят психолози, които да помогнат в преодоляването на стреса, причинен им от този нагло самопребил с етнически българин?
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четирима срещу един - п*тьовците действат така.Но дразнещото е това, че пребиват само заради това, че им е направена забележка.След като се държат като не-човеци и отношението спрямо тях трябва да е не като към хора. Един неотдавна формулира тази мисъл, като употреби много по-точна дума, но тук тя не е позволена. Е, в ежедневната реч си я използваме, пък на онези може хич да не им е приятно. Ама си го заслужиха.
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да чакате 240-те дремльовци да се сетят да гласуват актуален закон за самозащита, купете си каквото трябва, на черния пазар има богат избор. после не вие, а цикламеният да иде да се оплаква. Ако е в състояние да го направи.
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Третия райхЩе плачат някои за Третия райх. И да се сърдят на себе си, когато доживеем Четвъртия ... не се съмнявам, че това ще се случи. Екзотичните много, ама много се стараят да си го изпросят. Не се сещат, че първите разпоредби ще се отнасят за тях.
39
0
 
17
 
! Отговори
:((( преди 4 години
1. тези са от един определен етнос. Вижте в една от следващите статии какво отношение са си "изпросили" мигрантите в САЩ. Правителството ги облагодетелства, а те са нагли. Т.Живков навремето даде бълг.гражданство на едни, които мигрираха с каручките си из целия Балкански полуостров. И през соца, и днес за тях много неща са безплатни. Те изнагляха до крайност. И на нас ни дойде до гуша.2. "Момче" е донякъде онзи на 21 г., ако още не е направил 5 деца. Останалите вече имат внуци, при тях е така.